To nejlepší z E3: na jaké hry se můžeme těšit?
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek To nejlepší z E3: na jaké hry se můžeme těšit?

To nejlepší z E3: na jaké hry se můžeme těšit?

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

24. 6. 2014 03:00 13

Seznam kapitol

1. Úvod 2. The Witcher 3, Far Cry 4, Metal Gear Solid V... 3. Dragon Age: Inquisition, Elite: Dangerous, Batman... 4. Alien: Isolation, Rise of the Tomb Raider, Abzu 5. Dead Island 2, The Evil Within, Mirror's Edge 2

Výstava E3, která se každoročně koná na začátku léta v Los Angeles, patří k samotnému vrcholu herního průmyslu. Herní vývojáři a vydavatelé zde oznamují nové tituly, dělají reklamu dříve oznámeným a všem zájemcům dají k dispozici třeba i hratelnou ochutnávku dlouho očekávané pecky, která se v jejich kutloších teprve vaří.

Reklama

Výstava E3 je tak důležitá, že se v souvislosti s ní dere na jazyk úsloví: „Pokud nejsi na E3, jako bys pro herní svět neexistoval“. To samozřejmě není naprostá pravda, ale něco na tom je.

Malí nezávislí vývojáři se na E3 nejspíše nedostanou, i kdyby stokrát chtěli. Na druhou stranu velké společnosti jako je Sony, Microsoft, Nintendo, Electronic Arts nebo Ubisoft na E3 prostě chybět nemohou, i kdyby se jim tam stokrát nechtělo. A právě na vývojářských gigantech a vydavatelích výstava E3 stojí. Ostatně pro mnohé fanoušky her je vrcholem E3 právě konference jedné z výše jmenovaných společností, o čemž svědčí každoroční dohady o tom, která společnost „vyhrála E3“. A ani výstava E3 2014 ze zaběhnutého koloritu nevystoupila.

To nejlepší z E3: na jaké hry se můžeme těšit?
i Zdroj: PCTuning.cz

Jako každý rok jsme se dočkali konferencí Sony, Microsoftu, Nintenda a Ubisoftu, ohlášení spousty zajímavých her a marketingové tlačenky již oznámených. A opět to, dámy a pánové stálo za to. Pokud vás dění na E3 zajímá, ale nechcete se probírat těmi stohy informací, které se během výstavy objevily napříč všemi herními médii, pokračujte ve čtení. Připravili jsme pro vás přehled her, které nás na E3 2014 nejvíce zaujaly.

Pozn.: V našem článku nenajdete pouze nově oznámené hry, ale i dříve oznámené tituly, které byly tento rok na E3 prezentovány.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama