Předveď co umíš a vyhraj procesor a desku od MSI
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Předveď co umíš a vyhraj procesor a desku od MSI

Předveď co umíš a vyhraj procesor a desku od MSI

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 5. 2011 19:00 15

V dnešní soutěži máte jedinečnou možnost vyzkoušet si práci redaktorů našeho magazínu. Pokud splníte všechny podmínky a budete vybráni, zašleme vám základní desku, výkonný procesor a můžete se pustit do testování. Nejlepší na tom všem je to, že MSI vám nadupadnou základní desku a procesor ponechá.

Reklama
Předveď co umíš a vyhraj procesor a desku od MSI
i Zdroj: PCTuning.cz

Ve spolupráci s českým zastoupením společnosti MSI jsme si pro vás připravili zajímavou soutěž o kvalitní základní desku Z68A-GD80 a procesor rodiny Sandy Bridge – Intel Core i5 2500K.

Nyní máte jedinečnou možnost vyzkoušet si práci redaktorů našeho magazínu a k tomu být odměněni výkonnými komponenty. O co jde: porota po pečlivém uvážení vybere jednoho z vás a zašle mu na otestování základní desku a procesor.

Jediné, co se po vás bude chtít je, abyste doplnili základní hardware a sestavu zprovoznili, sepsali krátký článek a podělili se s uživateli našeho fóra o dojmy z testování.

A to jak psanou formou, tak pomocí fotografií, např. ukázat nám vybalování produktů, instalaci sestavy atd., nebo natočte video. Jak se k tomu postavíte, záleží pouze na vás.

Nejlepší na soutěži ovšem je, že komponenty vám zůstanou. Zkrátka vám je za odměnu necháme, napořád. A protože o hodnotné ceny hrají naši čtenáři rádi a často, tak očekáváme, že se zúčastníte v hojném počtu. Tak na nic nečekejte a pusťte se do soutěžení. Nejdříve si ovšem přečtěte pravidla soutěže.

Předveď co umíš a vyhraj procesor a desku od MSI
i Zdroj: PCTuning.cz

Pravidla soutěže:

  • uživatel musí být registrován na fóru

    PCTuning.cz

  • uživatel musí do diskuzního vlákna napsat vlastní návrh na to, co by s deskou všechno udělal, jak by ji otestoval, co by chtěl vyzkoušet, co se mu ni líbí, jaké technologie MSI ho zaujali a co by si chtěl vyzkoušet na vlastní kůži :-)
  • uživatel musí v krátkosti popsat svoje zkušenosti s testováním hardwaru. Chceme vědět, jak jste zkušení, zda máte schopnost psát a vyjádřit se. Ostřílení mazáci budou pochopitelně ve výhodě. Pokud jste už v minulosti sepsali nějaký článek, klidně na něj odkažte.
  • nejzajímavějšího uživatele vybere porota složená z redaktorů PCTuningu a zástupců společnosti MSI. Vybraný uživatel obdrží jednu základní desku

    MSI Z68A-GD80

    a jeden procesor

    Intel Core i5-2500K

    .
  • v daném termínu bude muset zveřejnit recenzi, resp. kratší článek s dojmy a podělit se s ostatními o výsledky z přetaktování. Pokud uživatel splní to, co slíbil ve své přihlášce do soutěže, produkty mu zůstanou. V případě, že výstup nedodá, bude muset desku a procesor vrátit.
  • ze soutěže jsou vyloučeni redaktoři PCTuningu.cz, ostatních magazínů a administrátoři stejně jako jejich rodinní příslušníci.

Termín soutěže:

  • 30. 5. 2011 – vyhlášení soutěže na fóru a magazínu
  • 9. 6. 2011 – uzávěrka a vyhlášení vítězného uživatele
  • 10. 6. 2011 – odeslání komponent vítězům, aby je už v pondělí 13. 6. měli k dispozici
  • do 16. 6. 2011 – zveřejnění prvního obsahu, např. unboxing videa, několika fotografií, první dojmy.
  • do 3. 7. 2011 – zveřejnění kompletního obsahu
 
Předveď co umíš a vyhraj procesor a desku od MSI
i Zdroj: PCTuning.cz
 

Důležité odkazy:

sponzor soutěže MSI Czech republic

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama