asus-striker-extreme-extremni-zaklad-v-kazdem-ohledu
Hardware Článek Asus Striker Extreme - Extrémní základ v každém ohledu

Asus Striker Extreme - Extrémní základ v každém ohledu

Z. Obermaier

Z. Obermaier

22. 1. 2007 01:00 75

Seznam kapitol

1. Úvod 2. Obsah balení 3. Specifikace, vlastnosti 4. Testovací sestava 5. Layout desky
6. Průvodce BIOSem 7. Přetaktování 8. Testy 9. Zkušenosti a závěr

Minulý týden jsme otestovali nejnovější základní desku Asus z rodiny "Republic Of Gamers". Abychom tuto řadu představili kompletní, přinášíme vám dnes posledního zástupce těchto velmi exklusivních desek. Dnešní test se bude zabývat deskou Striker Extreme, která je skutečně v mnoha směrech extrémní.

Reklama
Asus Striker Extreme - Extrémní základ v každém ohledu
i Zdroj: PCTuning.cz

Naším posledním testem prošla základní deska Asus Commando, která si velmi zaslouženě vysloužila mnohá slova chvály a stojí dnes na pomyslném vrcholu v kvalitě zpracování, výbavě a hlavně možnostech přetaktování a ladění systému. V tomto předešlém testu jsem sliboval, že se brzy dočkáte i recenze poslední zbývajícího člena exklusivní řady desek společnosti Asus, "Republic Of Gamers" (dále jen ROG). Svůj slib plním a dnes se můžete podívat na náš test desky Striker Extreme, která je na trhu déle než zmíněné Commando, a která je osazena poslední čipovou sadou Nvidia nForce 680i SLI.

Osobně si myslím, a i marketingové oddělení Asus má dle všeho stejný názor, že deska Striker Extreme je jejich vlajkovou lodí. Je to základ určený pro ty nejvýkonnější systémy s požadavkem na to nejlepší, co vůbec může na tomto poli existovat. Už pohled na výbavu a všechny speciality, které deska má je velmi impozantní. Troufnu si říci, že lépe vybavenou desku prostě nenajdete, rovnocenný soupeř po této stránce prostě neexistuje. I Commando při pohledu na výbavu tohoto "bojovníka" působí jako "chudý příbuzný".

O postoji výrobce k desce Striker Extreme svědčí i fakt, že má svou vlastní oficiální stánku, která vám pomocí velmi hlučných animací předvede všechny speciální funkce a vymoženosti obou vlajkových lodí na poli základních desek - Striker Extreme pro Intel Core 2 a Crosshair pro AMD AM2. Podívejte se na tuto stránku a shlédněte co vše vám tyto desky mohou nabídnout.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama