msi-x58-eclipse-vybava-predevsim
Hardware Článek MSI X58 Eclipse - Výbava především

MSI X58 Eclipse - Výbava především

Z. Obermaier

Z. Obermaier

4. 11. 2008 01:00 17

Seznam kapitol

1. Pět desek s X58 Express ... 2. Testovací sestava 3. MSI X58 Eclipse - balení 4. MSI X58 Eclipse - specifikace 5. MSI X58 Eclipse - bližší pohled 6. BIOS a zhodnocení

První představenou základní deskou platformy Core i7 bude produkt MSI. Jedná se o desku doslova napěchovanou funkcemi, možnostmi a exklusivními featurami. Také layout je velmi podařený, a celkově se tedy jedná o jednu z nejzajímavějších voleb pro nové procesory rodiny Nehalem.

Reklama
MSI X58 Eclipse - Výbava především
i Zdroj: PCTuning.cz

MSI X58 Eclipse - Výbava především
i Zdroj: PCTuning.cz

- Asus Rampage II Extreme a další desky -

Včera jste si mohli přečíst kompletní recenzi nové platformy Intel Nehalem s procesory Core i7. O výkonu a možnostech, bohužel i negativech, bychom tedy měli mít jasno. Pokud jste rozhodnuti, si novinku pořídit (ať nyní nebo později) bude se vám jistě hodit náš průvodce základními deskami s čipsetem X58 Express.

K dispozici jsme, jako jediní v České republice, měli kompletní portfolio produktů. To byla výhoda hlavně pro čtenáře, protože jim můžeme všechny tyto desky představit a ukázat. Během tohoto týdne to tedy učiníme. Každý den vám představím jednu základní desku, a v pátek se podíváme na poslední z nich s kompletním hodnocením všech předešlých. V následujících dnech se desky tedy pouze představí pomocí fotografií a popisu. V posledním článku je porovnáme v přetaktování a výkonové stránce.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama