Ubíjíme čas bezúčelně a naprosto, naprosto neprakticky
i Zdroj: PCTuning.cz
Sítě a Internet Článek Ubíjíme čas bezúčelně a naprosto, naprosto neprakticky

Ubíjíme čas bezúčelně a naprosto, naprosto neprakticky

Petr Šaroun

Petr Šaroun

28. 4. 2020 16:00 24

Seznam kapitol

1. Správné způsoby prokrastinace 2. Japonské animáče 3. Knížky 4. Seriály 5. Hry 6. Krám z Číny

Na serveru PCtuning jsme zjistili, že někteří naši čtenáři mají problém s prokrastinací! Proto přicházíme s návodem, jak prokrastinovat správně! Cílem je, aby vaše prokrastinace byla kvalitní! Věřte nám, že nám jde jen o vaše dobro! A ano, dnešní článek není míněný úplně vážně.

Reklama

Youtube

Jaké kanály sledovat na Youtube? To je těžká otázka. Výběr je velmi široký včetně kvalitní tvorby, někomu se líbí Michal Sopor. Chvíli to člověka baví, ale mám z jeho naolejovaného těla deprese. Docela zajímavou volbou je Cocik, cestuje po Číně a ukazuje nám, jak vypadá moderní země. Od revoluce 1989 uběhlo třicet let, za tu dobu Číňané slezli ze stromů a udělali ze svojí země výstavní skříň technologií.

Kosmonautix

Českých, a přitom dokonale profesionálních kanálů je na Youtube málo. Jedním z nejlepších je kosmonautix.cz. A rád bych vás požádal, dejte mu odběr! Jestli si to někdo zaslouží, je to právě Kosmonautix. V republice nedokážeme postavit ani čtyřproudovou dálnici Praha-Brno a přitom ve vyspělejších státech do vesmíru létají soukromé firmy.

Kosmonautix
i Zdroj: PCTuning.cz
Kosmonautix

Prosím, nezapomeňte na ten odběr!

Česká verze Indiana Johnse

I my máme vlastního Indiana Johnse. Ale nejmenuje Johns, cestuje víc "na bezďáka" a občas plácá dost podezřelé věci. Ano, mluvím o Vítkovi. Co říct...když mu napíšete "ty jsi ještěr kluku!", tak se myslím neurazí, asi je zvyklý! Ale nemám rád ty uhlazené typy, za uhlazenou fasádou bývá křivák. Vítek je svůj.

Vítkův cestopiss
i Zdroj: PCTuning.cz
Vítkův cestopiss

Cestuje nádhernou krajinou, dělá to, na co si většina netroufne a říká si, co ho napadne! Zkuste mu dát odběr, to je to červené tlačítko pod videem, když tak ho později zrušíte.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama