Soutěž o extrémní procesor se společností Intel
i Zdroj: PCTuning.cz
Hardware Článek Soutěž o extrémní procesor se společností Intel

Soutěž o extrémní procesor se společností Intel

Václav Vlček

Václav Vlček

24. 7. 2009 15:00 17

Seznam kapitol

1.  Vyhrajte procesor Core i7 Extreme 2. Pravidla soutěže

Pokud chcete mít ve svém počítači opravdu ty nejvýkonnější komponenty, musíte si připravit pěknou hromádku tisícikorun. A nebo pravidelně soutěžit s námi! Tentokrát můžete vyhrát jeden z nejvýkonnějších desktopových procesorů Intel Core i7 Extreme Edition nebo další zajímavé propagační předměty z kolekce BMW Sauber F1 Team.

Reklama

Po soutěžích o grafické karty jsme tentokrát pro vás připravili něco jiného. Procesor. A ne hned tak ledajaký, jedná se o jeden z nejvýkonnějších modelů společnosti Intel, určený do desktopového počítače. Ano, řeč je o Intel Core i7 Extreme Edition I7-965, který jsme testovali i my při uvedení procesorů z generace Nehalem. V našem článku se můžete podívat, jaké výkony takový procesor nabídne, jak dobře jde taktovat i jaké výsledky pak můžete dosáhnout. Zároveň také jakou cenu byste museli zaplatit v případě, že takový procesor budete chtít koupit v obchodě. tedy dneska už se prodává jenom novější model i975, ale cena je identická.
A to je také důvod, proč soutěž tentokrát uděláme trošku složitější a šanci vyhrát budou mít hlavně ti, kteří nejen že najdou potřebné informace, ale také se dobře zamyslí nad formulací otázky. Ne všechno je tak snadné, jak na první pohled vypadá. My vám poradíme akorát to, že většinu potřebných odpovědí dohledáte bez problémů na jednom známemém serveru, kde dělají pravidelně velké přehledy a srovnání dostupného hardware (pro jistotu ještě jedna větší nápověda - chart). Z výsledků si pak taky můžete udělat slušnou představu, jak velký rozdíl ve výkonu je mezi jednotlivými generacemi procesorů. Takže pokud vám ještě stále v počítači tiká nějaké to staré Pentium 4, je už opravdu nejvyšší čas na upgrade.

Soutěž o extrémní procesor se společností Intel
i Zdroj: PCTuning.cz

Hlavní cena - procesor Intel Core i7 Extreme Edition I7-965

Druhé a třetí místo v soutěži už sice není žádný výkonný hardware, ale pořád určitě zajímavé propagační předměty z kolekce BMW Sauber F1 Team, který Intel podporuje.


Druhá cena


Třetí cena


Čtvrtá cena


Pátá cena

Formulář již není dostupný.

První
Poslední
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama