Andoer AN9000R: levná akční kamera s haldou příslušenství
i Zdroj: PCTuning.cz
Hardware Článek Andoer AN9000R: levná akční kamera s haldou příslušenství

Andoer AN9000R: levná akční kamera s haldou příslušenství

Pavel Urbánek

Pavel Urbánek

4. 1. 2018 08:00

Seznam kapitol

1. Úvod a balení 2. Balení a specifikace 3. Testování 4. Možnosti softwaru 5. Závěrečné shrnutí

Jak si vede levná akční kamerka z Číny? U některého zboží platí, že laciné je dvakrát placené, u některého je kvalita úměrná ceně a u dalšího je naopak poměr cena/výkon lepší s klesající cenou. Do které z těchto dvou kategorií patří Andoer AN9000R se „4K zánamem“ a pořizovací cenou kolem tisícovky, se dnes můžete dočíst dále.

Reklama

Kde jsou ty doby, kdy GoPro vládlo světu svými akčními kamerkami. Tehdy bylo totiž jednoduché pořizování. Prostě jste vytáhli ranec peněz a koupili nejnovější GoPro (rozuměj s nevyšším číslem případně označením Black) a měli jste jistotu, že za své peníze dostanete odpovídající kvalitu. Pokud jste nechtěli utratit onen ranec, koupili jste starší model nebo použitý kousek.

Doba se ale rychle změnila a čínský drak ukázal svoji sílu. Oblíbenost akčních kamerek přivedla na trh mnoho firem inspirujících se nejen úspěchem ale i samotným produktem GoPro. Najednou je tak k dispozici nepřeberné množství akčních kamer. A za zlomek ceny!

Andoer AN9000R: levná akční kamera s haldou příslušenství
i Zdroj: PCTuning.cz

Nejsou to však přímí konkurenti nejvyššího modelu GoPro nebo jiných velkých značek. Jsou to konkurenti právě těch loňských a předloňských modelů, případně bazarové koupě. Většinou slibují hromady příslušenství, integrované displeje, WiFi a v poslední době také dotykové ovládání. Jak je to ale s kvalitou?

Dnes máme před sebou zástupce extrémně levných kamerek do 1000 Kč. Je možné, že Andoer AN9000R je s takovou cenovkou vůbec použitelný?

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama