srovnani-vsech-lcd-testovanych-optickou-sondou
Monitory Článek Srovnání všech LCD testovaných optickou sondou

Srovnání všech LCD testovaných optickou sondou

Kuchař Martin

Kuchař Martin

2. 3. 2007 01:00 24

Seznam kapitol

1. Popis 2. Panely nad 17'' do 19'' včetně 3. Panely nad 19'' do 21'' včetně 4. Panely nad 21'' 5. Porovnání modelů v kategoriích

Díky nové metodice měření kvalit LCD panelů máme šanci získat velice objektivní výsledky, které není problém mezi sebou velmi pohodlně porovnávat. Pro tuto možnost jsme si ale řekli, že bude vhodnější, když budou mít čtenáři všechny výsledky roztřízené podle kategorie s odkazem na daný panel. Každý čtenář zde tedy najde hodnocení daného panelu, udělené body a odkaz na celou recenzi.

Reklama

Pro snadné porovnávání všech panelů jsme se rozhodli vytvořit tento souhrnný článek, který bude pravidelně doplňován o nové panely měřené optickou sondou - pro čtenáře, jež nejsou s touto metodikou obeznámeni doporučujeme pročíst tento článek.

Panely budeme třídit podle úhlopříčky a to do následujících kategorií:

  1. Panely menší nebo rovny 17''
  2. Panely nad 17'' do 19'' včetně
  3. Panely nad 19'' do 21'' včetně
  4. Panely nad 21''

U každého LCD pak bude jedna fotka, uvedený popis přidělených bodů, tabulka parametrů a tabulka s klady a zápory. Samozřejmě nebude chybět odkaz na samotnou recenzi. Nakonec samozřejmě ještě uvedeme detailní grafy pro každou kategorii, kde monitory postavíme proti sobě v několika testovaných oblastech. Čtenář si pak bude moci své vyhlídnuté kandidáty snadno porovnat.

Pevně věříme, že tento článek Vám bude nápomocen při výběru nového LCD a urychlí Vám jeho výběr při porovnávání s konkurenčními panely.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama