logitech-media-keyboard-elite
Hardware Článek Logitech Media Keyboard Elite

Logitech Media Keyboard Elite

Michal Mitrega

Michal Mitrega

5. 10. 2006 01:00 21

Seznam kapitol

1. Balení a specifikace 2. Instalace 3. Kvalita, ergonomie a design 4. Multimediální část klávesnice, rozmístění prvků 5. Závěr

Logitech se orientuje jak na luxusní klávesnice, tak i na klávesnice pro běžné uživatele, které se vyznačují svou příjemnou cenou a vysokou kvalitou. Konkurenčním pokusům o vyspělé multimediální klávesnice Logitech kontruje klávesnicí Media Keyboard Elite, která je předmětem tohoto testu.

Reklama
Logitech Media Keyboard Elite
i Zdroj: PCTuning.cz


logo Logitech

Balení

Klávesnice se dodává v kartónovém balení tvaru kvádru. Potisk krabice je vyveden v zeleno-bílé barvě. Na zadní straně balení se výrobce v šesti světových jazycích chlubí vlastnostmi klávesnice, které si podrobněji rozebreme dále. Klávesnice je v krabici zabalena v tenkém pěnovém obalu, který ji chrání před poškrábáním při přepravě. Kromě klávesnice naleznete v balení také přídavnou opěrku pro zápěstí, reklamní materiály, instalační příručku a CD s ovladači. Ovladače samozřejmě naleznete také na stránkách výrobce. V instalační příručce se na názorném návodu v 16ti jazycích (včetně češtiny) dozvíte jak nainstalovat software SetPoint, a také k čemu slouží jednotlivá multimediální tlačítka klávesnice.

CD s ovladači a příručka
i Zdroj: PCTuning.cz
CD s ovladači a příručka


balení zepředu

V balení je také stručný přehled všech "současných" produktů Logitechu. Firma si tak dělá reklamu svým produktům z jiných odvětví, které by mohly kupujícího zajímat. Klávesnice už je zřejmě na trhu delší dobu, což naznačuje nejlepší myš MX 510 v prospektech a velmi stará verze přiložených ovladačů 2.31a.

Logitech Media Keyboard Elite
i Zdroj: PCTuning.cz


balení zezadu

Specifikace

  • pro OS Windows 98, 2000, Me, XP (32 i 64-bitová verze)
  • rozměry bez podložky 488 x 221 x 24 (38 s nožičkami) mm
  • drátová, konektor USB + redukce na PS/2 port
  • kabel dlouhý 145 centimetrů
  • 17 speciálních kláves
  • 2 internetové klávesy
  • 8 multimediálních kláves
  • 2 klávesy pro komunikační programy
  • 3 tlačítka pro zoomování
Logitech Media Keyboard Elite
i Zdroj: PCTuning.cz


Logitech Media Keyboard Elite s opěrkou pro zápěstí

Logitech Media Keyboard Elite má velmi silný, 145 centimetrů dlouhý kabel, zakončený nepozlaceným USB konektorem. V krabici naleznete i redukci pro PS/2 port. Délka kabelu je extrémně malá, mohou nastat komplikace se zapojením do bedny pod stolem.

Logitech Media Keyboard Elite
i Zdroj: PCTuning.cz


kabel s USB konektorem a redukce

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama