Hlavní stránka Hardware Grafické karty Udělejte videorecenzi HW, vyhrajte GeForce GTX a třeba i RTX!
Udělejte videorecenzi HW, vyhrajte GeForce GTX a třeba i RTX!
autor: Redakce PCT , publikováno 20.6.2019
Seznam kapitol
1. Natočte vlastní recenzi a vyhrajte
2. Stručný návod pro každého recenzenta
3. Formulář pro přihlášení recenze
Udělejte videorecenzi HW, vyhrajte GeForce GTX a třeba i RTX!

Český Youtube, to je samý letsplejer, streamer, letsplejer, streamer no a potom vlastně ještě támhle, v rohu, to je Psychopat Bejr. Teď ale vážně, českých kanálů zaměřených na testy hardware je na českém Youtube velmi málo. A to chceme společně s Nvidií a CZC.cz změnit!




Tagy: Nvidia  Youtube  videorecenze  hardware  Geforce  RTX  GTX  


 
Komentáře k článku
RSS
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
21.6.2019 02:44:54   62.245.97.xxx 61
technickou kvalitu videa (střih, stavbu záběru),


to jako zertujete? i kdyby tam ten clovek celou dobu cucel do kamery, ale rikal veci k veci, tak je to na 99% znamky. debility jako aby to bylo hezky se vyresej bud at mu to zaplatej tyhle sponzori a nebo az bude mit dost foloweru (coz pochybuju, protoze to maji jen tupci co placaj kraviny) tak si to zaridi. dulezity je obsah a ne forma, to byste jako web co ma uz snad 10 a vic let stejnej design )nevycitam, naopak) meli vedet.


ja preferuju informace, pred libivim tlachanim a perfektnim strihem.
21.6.2019 02:47:46   62.245.97.xxx 30
ja jako masochista co cte vsechny jeho clanky bych to uvital, moct si to jeste pustit na jutubu, to by byla extaze, jak intel porad vyhrava
21.6.2019 09:15:59   178.175.132.xxx 12
Jsem zvědavý, co se urodí. Vzhledem k šibeničnímu termínu to bude nejspíš pěkný hnůj. Jestli se do toho někdo prostředky opravdu obuje, pak bude sice hoden obdivu, ale taky nejspíš nevyléčitelně zakousnutý blázen.
21.6.2019 09:22:21   109.69.67.xxx 04
Věci by spíše pomohla finační odměna. O "nevyužitelný hw" bude stát maximálně puberťák.
21.6.2019 09:57:35   77.242.90.xxx 40
Jako jednorázovka to není špatný. Vyměnil bych 1060 za 1660, starou prodal tak za 2000,- a to je stále násobně víc, než dostane drtivá většina youtuberů za svoje videa (tedy nic).
Ovšem jak jsem sám zjistil, tak můj hlas je nudný a uspávající. Takže jsem raději dabing outsorcoval do zahraničí (naštěstí zadarmo).
A jelikož dělám velmi retro recenze, tak s další plánovanou kartou Ati 3D Rage s 2MB ram bych těžko uspěl.... Takové věci se v dnešní době špatně prodávají, když nemá czc na webu kolonku retro bazar
Pravda mohly by být nějaké plusové body od poroty nvidie za pohanění první 3d karty konkurence, ale ta jejich taky nedopadla slavně, takže by to stejně nebylo fér.....
21.6.2019 10:03:27   51.255.45.xxx 22
Možností je ohromné množství, ale aktuálních a zajímavých už je podstatně méně a vyžadují jistou vstupní investici. Kdyby odměna byla poukaz na nákup hw u czc, řekněme v ceně 25 tisíc s možností dodatečné slevy na hw Nvidie, tak už by to podstoupila skupina lidí, kteří by mohli znamenat skutečný přínos.
21.6.2019 13:35:05   164.132.51.xxx 22
Taky by mě prakticky zajímalo, jak se bude řešit zavazující ustanovení na recenzi karty vyhrané v prvním kole. Docela dobře si umím za sebe představit obsah první recenze, mám svobodu výběru. Ale co potom s tou 1660Ti? Vždyť je to generický hw, variabilita obsahu je bez výchozí či vstupní investice rázem na bodu mrazu. A pokud to nesplním, tak ji budou chtít zpátky?!

Redakce si vyhrazuje právo odstranit neslušné a nevhodné příspěvky. Případné vyhrady na diskuze(zavináč)pctuning.cz

28 čtenářů navrhlo autorovi prémii: 11.6Kč Prémie tohoto článku jsou již uzavřené, děkujeme za váš zájem.
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.