Soutěž o špičkový dvoudiskový NAS Asustor a další ceny
i Zdroj: PCTuning.cz
Úložná zařízení Článek Soutěž o špičkový dvoudiskový NAS Asustor a další ceny

Soutěž o špičkový dvoudiskový NAS Asustor a další ceny

Redakce PCT

Redakce PCT

2. 3. 2021 03:00

Seznam kapitol

1. Soutěžte o výkonný NAS Asustor 2. Soutěžní otázky 3. Pravidla soutěže

Diskového prostoru v domácí síti není nikdy dost a když použijete výkonný NAS Asustor AS3102T v2, budete mít data zálohované a dostupné odkudkoliv. Plus spousty funkcí navíc k tomu. Můžete si o něj s námi zasoutěžit a vyhrát můžete také zajímavé příslušenství značky UMAX. 

Reklama

Soutěžte o výkonný NAS Asustor

Společnost ASUSTOR Inc. byla založena v roce 2011 na základě přímé investice společnosti ASUSTeK Computer Inc. Název značky ASUSTOR byl vytvořen kombinací názvu „ASUS“ a slova „Storage“. ASUSTOR je předním inovátorem a poskytovatelem řešení privátního cloudového úložiště (úložiště připojené k síti). Rovněž se specializuje na vývoj a integraci souvisejícího firmwaru, hardwaru a aplikací. Cílem společnosti je poskytovat světu bezkonkurenční uživatelskou spokojenost a nejucelenější možnou nabídku řešení síťových úložišť.

Co je NAS?

NAS, také známé jako síťové úložiště je soukromé úložné zařízení, které lze umístit doma nebo v kanceláři. Jedná se o malé výpočetní zařízení, které se připojuje k switchi nebo k routeru a umožňuje ukládání dat jedním nebo více uživateli z různých zařízení počítačů nebo smartphonů.
K ukládání důležitých souborů, fotografií a videí na NAS dá použít i webový prohlížeč, který je snadno přístupný a díky němu můžete sdílet a ukládat data s dalšími lidmi.

ASUSTOR NAS servery pro tvůrce obsahu a hráče
Modelová řada Nimbustor 2 a 4 je vynikající volbou pro uživatele, které zajímají multimédia, streamování vlastní hudby, videí v rozlišení až 4K a dalších souborů. NAS servery jsou vybaveny procesory Intel Celeron, pamětí DDR4, HDMI 2.0 a dvojicí síťových portů 2,5 GbE poskytující vysoký výkon při přenosu souborů. Uživatelsky přívětivý operační systém ADM usnadňuje instalaci, konfiguraci nastavení sítě, správu zálohování a sledování stavu disků. Pokud rádi streamujete, tak prostřednictvím aplikace ASUSTOR Live můžete vysílat svůj obsah na více platforem YouTube, Twitch, Facebook a zároveň ukládat živý přenos na váš NAS pro budoucí použití. Na všechny ASUSTOR NAS zařízení se vztahuje 3letá záruka.

Před nějakou dobou jsme testovali model ASUSTOR Nimbustor 2 AS5202T, tak si můžete přečíst o tom, co všechno takové zařízení zvládne.

Soutěž o špičkový dvoudiskový NAS Asustor a další ceny
i Zdroj: PCTuning.cz

ASUSTOR NAS servery pro komerční využití
NAS servery Lockerstor 8 a Lockerstor 10 s procesorem Intel ATOM, dvěma Intel 10GbE a Realtek 2.5GbE porty jsou vhodné pro použití v podnikových prostředí, kde poskytují bezproblémové trvalé sdílení souborů pro více zařízení. Kombinací duálních 10 GbE portů můžete dosáhnout rychlost až 20 Gbps v agregovaném spojení a spolu s duálními M.2 NVMe SSD sloty pro rychlé ukládání do vyrovnávací mezipaměti vytvoříte vysoce výkonný NAS. Servery jsou vybaveny 8GB dvoukanálovou pamětí SO-DIMM, která je rozšiřitelná na 32 GB. ASUSTOR NAS poskytují kompletní řešení zálohování. Můžete snadno naplánovat nebo provádět okamžitou zálohou. Unikátní funkce obousměrného zálohování, umožňuje každému ASUSTOR NAS působit jako pasivní či aktivní záložní server poskytující větší flexibilitu pro nasazení v jakékoli zálohovací typologii. 

Soutěž o špičkový dvoudiskový NAS Asustor a další ceny
i Zdroj: PCTuning.cz

Soutěžte o NAS Asustor AS3102T v2

V naší soutěži můžete vyhrát základní model pro dva disky Asustor AS3102T v2 se dvěmi gigabitovými síťovkami a HDMI pro připojení monitoru nebo receiveru.

Technická specifikace

  • Poháněný Intel Celeron procesorem a 2 GB pamětí
  • Design pro montáž disků bez použití nářadí
  • Stylový design šasi s diamantovým povrchem
  • Vybavený nástrojem pro hardwarové šifrování
  • Kompletní česká lokalizace
  • Mobilní aplikace pro přístup odkudkoliv
  • 3letá záruka

Soutěž o špičkový dvoudiskový NAS Asustor a další ceny
i Zdroj: PCTuning.cz

Druhá cena Umax U-Smart Wifi Plug Duo

Pokud chcete na dálku vypínat a zapínat jakékoliv zařízení připojené k elektrické síti, potom je pro vás chytrá dvojzásuvka Umax jako dělaná. Stačí zapojit do klasické zásuvky, připojit potřebná zařízení a spárovat s dodávanou aplikací. Zásuvku přihlásíte do domácí Wi-Fi sítě a přes aplikaci můžete vypínat a zapínat připojená zařízení. Nebo třeba hlídat jejich spotřebu. Můžete si i zautomatizovat vypínání a zapínání pomocí chytrého plánovače.

Připojit můžete spotřebiče do maximální zátěže až 16 A a zásuvka má ochrané záklopky odolné proti zvídavým dětským ručičkám.

Soutěž o špičkový dvoudiskový NAS Asustor a další ceny
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Třetí cena Umax U-Smart Wifi Bulb

Chytrá žárovka s RGB barvičkami je základ každé moderní domácnosti. Kdo jí nemá, jako by nebyl v 21. století! No dobře, je to hračka a normální vypínač má pořád cosi do sebe. Ale Edisonův vynález nemůže měnit barvu světla přesně na míru! Každopádně v naší soutěži můžete vyhrát a Umax U-Smart Wifi Bulb a vylepšit si třeba herní doupě o stylové barevné světlo. Ovládání je opět přes aplikaci, výkon 8 W.

Technické parametry:

  • Aplikace U-Smart v češtině a dalších jazycích
  • LED žárovka 8W s bílou i RGB složkou
  • Zabudovaná WiFi 2,4 GHz
  • Snadná instalace
  • Stmívatelná
  • Vytváření časových plánů
  • Vytváření chytrých scén
  • Časovač
  • Patice E27
  • Životnost až 30 000 hodin
  • Kompatibilní s  Amazon Alexa, Google Assistant a IFTTT

Soutěžní otázky najdete na následující straně.

Soutěžit můžete až do půlnoci z neděle na pondělí 14. na 15. března 2021.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama