Hlavní stránka Hardware Klávesnice, myši, joy Správná dvojka - recenze dvou myší od Saiteku
Správná dvojka - recenze dvou myší od Saiteku
autor: Michal Učeň , publikováno 23.1.2006
Správná dvojka - recenze dvou myší od Saiteku

Laserová technologie se stala mezi výrobci periferií novým trendem a po uvedení myší od Logitechu a Razeru se dal očekávat i příval levnějších variant od dalších společností. Jednou z prvních byl Saitek, kterého známe především jako stvořitele výborných joysticků, ovladačů a volantů, neméně je také vidět v oblasti futuristické audiotechniky a šachových počítačů.


Dvě novinky doplňuje i laserová myš k notebooku Notebook Laser Mouse, takže pokud jste příznivci mobilních zařízení, doporučuji se zajímat také o ni. Každopádně s příchodem Saiteku na pole myší vyšší třídy se otevírá brána ke kvalitě i uživatelům, kteří nemohou nebo nechtějí do periferií tolik investovat.

Správná dvojka - recenze dvou myší od Saiteku

Pro srovnání si můžete prohlédnou tabulku a graf srovnání cen myší od Saiteku s konkurenčními produkty od Razeru a Logitechu.

Správná dvojka - recenze dvou myší od Saiteku

Správná dvojka - recenze dvou myší od Saiteku

Za zapůjčení děkujeme společnosti Computron (Saitek).



 
Komentáře k článku
RSS
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
23.1.2006 02:07:26   217.23.254.xxx 4854
Autor: Hmotnost je ideální, myška není ani těžká ani příliš lehká, což často brání k jistému a přesnému pohybu.

Zda sa, ze idealnejsia hmotnost ani nemohla byt k...

23.1.2006 04:30:23   147.32.114.xxx 4948
Atuor si to po sobe urcite zapomel precist.
23.1.2006 04:16:10   147.32.114.xxx 7154
Mozna by se mel pctuning prejmenovat na ProGameTuning nebo neco podobnyho, clovek sem jde a ceka neco s tuningem pc, misto toho tady ale nachazi samy testy mysi a podlozek.
23.1.2006 09:07:59   195.39.14.xxx 20651
Ano je to tady uz takove monotonni obcas, chodim sem pravidelne kazdy den koukat ale nejaky zajimavy recenze ci testy nikde. Panove zkuste treba pro zpestreni recenzovat kondomy ruznych znacek, melo by to stejnou vypovidaci hodnotu jako ty testy podlozek, mysi a joysticku...Nak
23.1.2006 10:08:22   85.160.73.xxx 6746
souhlas....Co takhle nějakou základní desku,HDD,zdoj nebo LCD panel - to už tu dlouho nebylo!Sem chodí převážně lidé co si sami staví pc a staví ho dalším a tak potřebují testy aby se mohli správně rozhodnout co a kam instalovat aby to bylo slušný pc...
23.1.2006 16:24:40   62.141.24.xxx 4647
Souhlas, docela by se siknul nejakej prehled 3,5" a 5,25" externich boxu, dlouho uz hledam rozumne vypadajici box 3,5" na sata disk a nejak nemuzu nic najit, tady bych cekal ze alespon jednou tejdne se tu neco takovyho objevy a vono nic, jen sami hracky pro parany
23.1.2006 10:17:28   147.33.10.xxx 5548
Nebylo by záhodno aktualizovat ceny? Sice je tam napsáno orientační, ale už měsíc starý, všechno o 200Kč vyšší než teď a Copperhead je už o 500 levnější... Najít si aktuální ceny a předělat ten graf v Excelu zabere maximálně 3 minuty...
29.1.2006 13:18:51   84.42.175.xxx 4748
Zajímalo by mě, jak recenzent vlastně drží myš. Protože u prvního modelu píše, že dva krajní prsty by si odložil na tu plošku (IMHO je designovaná pro jeden) a pak píše, že na bočních tlačítkách by se malíčkem špatně přehmatávalo. To má jako prohozenej prsteníček s malíčkem nebo jak si teda ty dva prsty opírá že neovládá boční tlačítka prsteníčkem? Já teda držím myš palcem vlevo na boku, malíčkem vpravo na boku, ukazováčkem ovládám levé tlačítko, prostředníčkem kolečko a prsteníčkem pravé tlačítko.
Docela zajímavé zjištění, páč jsem si myslel, že myš ani jinak držet nejde.

BTW: přikláním se taky k názoru, že poslední dobou PCtuning vo ničem.
2.9.2006 19:11:41   89.102.194.xxx 63
Dnes som si kupil mys Saitek laser mouse. Autor zabudol poznamenat ze driver mysi je M$ friendly. Funkcia Net Wheel pri defaultnom nastaveni zakazdym otvara IE aj ked mam Firefox ako defaultny browser. Forward a Backward funguje iba pod IE. Z tych 59 funkcii ktore sa daju priradit tlacitkam som mal roblem vybrat dve. Na IE button som nastavil Close Window. Tato funkcia mi po case z neznamych pricin prestala fungovat. Nepomohol ani restart a preinstalovanie driveru. Az po prepichnuti do ineho USB to zacalo chodit. Dalsi problem bol so scrollom .. v niektorych apikaciach nefungoval, az po zaskrtnuti Compatible with M$ to zacalo behat korektne. Po technickej stranke som s myskou spokojny (ak neberiem do uvahy ten tazko stlacitel midle button) ale ta sw podpora je pre mna velkym sklamanim.

Redakce si vyhrazuje právo odstranit neslušné a nevhodné příspěvky. Případné vyhrady na diskuze(zavináč)pctuning.cz

83 čtenářů navrhlo autorovi prémii: 31.9Kč Prémie tohoto článku jsou již uzavřené, děkujeme za váš zájem.
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.