blizi-se-den-matek-vyberte-pro-svou-maminku-inovativni-darek-se-spickovou-technologii
Článek Blíží se Den matek. Vyberte pro svou maminku inovativní dárek se špičkovou technologií

Blíží se Den matek. Vyberte pro svou maminku inovativní dárek se špičkovou technologií

Komerční sdělení
29. 4. 2021 16:41

Den matek je časem na oslavu žen, které nás přivedly na svět a vychovaly. Je to příležitost ukázat naši vděčnost například i prostřednictvím srdečného daru. Většina z nás vede rušný život, vyvažujeme kariéru a rodinu a naše maminky to mají mnohdy ještě komplikovanější. Proto je možná více než kdy předtím důležité najít si čas na péči o své zdraví, duševní pohodu a životní balanc. Takže se místo vyhazování peněz za obvyklé „klišé dárky“ podívejme po něčem, co nejen potěší, ale bude pro naše mámy užitečné ve všech aspektech života.

Reklama

Ekosystém produktů „1+8+N“ společnosti Huawei je navržen tak, aby pomáhal uživatelům v jejich profesionálním i osobním životě. Maximalizuje jejich produktivitu a umožňuje dosahování cílů prostřednictvím špičkových technologických inovací. Základem je mobilní telefon. Ten označuje právě číslovka 1. Číslo osm pak ale zahrnuje další produkty, které do propojeného ekosystému patří: chytré hodinky, počítače, tablety, sluchátka atd. Pod písmenem N se pak skrývají způsoby využití zmíněných výrobků: mobilní kancelář, chytrá domácnost, sport, zdravý životní styl, chytré vybavení na cesty atd. Jak by právě toto mohlo fungovat pro vaši mámu? Stačí se podívat na její běžný den a je to zřejmé.

Pomozte dosáhnout lepší kondice s hodinkami Huawei

Nejprve uvažujme o zdraví a kondici. Lidé po celém světě nyní myslí na zdraví své a svých blízkých více než kdykoli předtím. Stále větší počet lidí se také obrací k inteligentním elektronickým zařízením, aby jim pomohla lépe zvládat cvičení. Pokud tedy vaše maminka ráda začíná den procházkou po parku, jejím dokonalým společníkem by mohly být cenově dostupné a funkcemi nabité inteligentní hodinky HUAWEI WATCH FIT. Hodinky přicházejí s vestavěnou podporou pro neuvěřitelných 96 různých režimů cvičení. S vysokou přesností také dokážou v reálném čase změřit údaje o cvičení v celkem 11 profesionálních sportovních režimech, včetně běhu, plavání a jízdy na kole.

Než vaše maminka vyrazí, může pomocí aplikace HUAWEI Health v kombinaci s hodinkami zkontrolovat své zdravotní údaje. WATCH FIT monitorují kvalitu spánku, míru stresu, sledují menstruační cyklus a kontinuálně měří hodnotu okysličení krve SpO2. HUAWEI WATCH FIT jsou nyní k dispozici i v nové elegantní edici s leštěným rámečkem z nerezové oceli v klasickém černém a bílém provedení s označením WATCH FIT Elegant.

Huawei nabízí širokou škálu nositelných zařízení od sluchátek po chytré hodinky a náramky tak, aby vyhověl všem zákazníkům, a tedy samozřejmě i různě zaměstnaným matkám s různými zájmy. Proč tedy nespárovat chytré hodinky s některými oceněnými sluchátky Huawei?

Sluchátka HUAWEI FreeLace Pro se mohou pochlubit nejen vynikající kvalitou zvuku a špičkovou technologií ANC pro potlačení hluku okolí, ale jsou také speciálně navržena tak, aby doprovázela uživatele při ranním tréninku. Díky ergonomickému pásku na krk, který drží sluchátka bezpečně na místě, a režimu Awareness, který naopak zvuky a zejména hlasy z okolí aktivně propouští do ucha uživatele, si můžete být jisti, že vaše maminka zůstane v bezpečí i při poslechu hudby a bude si každý trénink užívat naplno.

Na produktivitu s ekosystémem Huawei

Nyní, když stále více z nás pracuje z domova, vypadá náš „nový běžný den“ zcela jinak než v minulosti. Je tedy čas investovat do technologie, kterou vaše matka potřebuje, aby ji podporovala, ať už její kancelář v tuto chvíli vypadá jakkoli.

Strategie „1+8+N“ se týká systému chytrých zařízení, od smartphonů v centru systému, přes PC, nositelná zařízení, audio a tablety, až po neomezený počet dalších inteligentních zařízení IoT. Například tablet HUAWEI MatePad přichází s vestavěnou funkcí Huawei Share. Jediným klepnutím tak může vaše maminka z telefonu Huawei přenést fotografie na větší obrazovku tabletu. Stejně tak lze přenášet a upravovat i další soubory a data. Představte si to, vaše máma má jedno okno na tabletu otevřené pro konferenční hovory, další pro poznámky a referenční materiály a třetí pro diskusi s kolegy. A to je jen jedna z možností, jak ekosystém Huawei využít a usnadnit si multitasking.

Nejdůležitější je relax

Ekosystém Huawei však není jen o produktivitě. Pokud měla vaše matka v práci rušný den a udržovala se v kondici, potřebuje samozřejmě i čas na odpočinek. Koneckonců, kdo nechce trochu volna stráveného sám se sebou nebo se svou rodinou? Inteligentní zařízení Huawei rozhodně mají v tomto ohledu co nabídnout.

Dokonalým příkladem je HUAWEI MatePad s velkým 10,4palcovým 2K FullView displejem, v tenkém, lehce přenosném a stylovém provedení. Detailní a vysoce kvalitní displej je ideální pro společné sledování filmů a televizních pořadů, ať jste kdekoli. Tablet je samozřejmě vybaven stereofonním systémem Histen 6.1 3D a výkonným čtyřkanálovým zvukovým systémem poskytujícím pohlcující kvalitu zvuku.

Pokud vaše maminka upřednostňuje sledování sama, nebo, stejně jako mnozí z nás, má odlišný vkus v oblasti zábavy, darujte jí sluchátka HUAWEI FreeBuds Studio, aby mohla nerušeně sledovat svůj vlastní výběr filmů a seriálů. Nová sluchátka společnosti Huawei jsou pohodlná a výkonná a mají tři různé vestavěné režimy ANC, které přizpůsobují úroveň potlačení hluku v okolí.

Všechny zmíněné výrobky si budete moci pořídit v rámci Huawei Live Streamu ke Dni matek ve středu 5. 5. 2021 od 18:00 na Facebooku Huawei. Buďte si jisti, že zboží, které za výhodné ceny při sledování show objednáte, vám společnost doručí ještě před samotným svátkem tak, abyste ho mohli mamince v klidu předat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama