appgallery-se-rozsiruje-o-popularni-hru-asistent-huawei-nove-nabizi-aplikaci-esports
Článek AppGallery se rozšiřuje o populární hru, Asistent HUAWEI nově nabízí aplikaci eSports

18. 3. 2021 17:37

Trh s aplikacemi Huawei AppGallery pokračuje v rozšiřování své nabídky o další oblíbené služby. Uživatele zde nyní najdou známou hru Homescapes z dílny vývojářů Playrix, fanoušci eSports zase ocení aplikaci SofaScore, která nabízí výsledky z čím dál populárnějšího odvětví přes funkci Asistent HUAWEI.

Hra Homescapes, ve které je úkolem přestavět rodinný dům řešením zajímavých hádanek, navíc nabízí exkluzivní dárky na oslavu svého uvedení do AppGallery. Noví hráči mohou využít exkluzivní dárkové balíčky v hodnotě 5,49 EUR, za které získají ve hře spoustu výhod. Podobně mohou stávající hráči Huawei očekávat také řadu akcí s kupóny a dárky v hodnotě až 10 EUR.

Kromě uživatelů AppGallery budou mít hráči Homescapes, včetně těch bez zařízení Huawei, šanci získat od 10. do 18. března extra 35% slevu na startovní a výukové balíčky.

„Jsme rádi, že můžeme prostřednictvím našeho partnerství s AppGallery nabídnout oblíbenou hru Homescapes více hráčům po celém světě. Po našem úspěšném spuštění Gardenscapes jsme nadšeni, že získáme odezvu od hráčů Huawei. Těšíme se na zpětnou vazbu a jejich postřehy,“ říká Maxim Kirilenko, hlavní ředitel pro rozvoj podnikání ve společnosti Playrix.

Nedávno spuštěná hra Gardenscapes byla první ze série Playrix Scapes, která debutovala na AppGallery loni v prosinci, a po celém světě si ji stáhlo více než 3 miliony uživatelů, kteří si interaktivní logickou hru oblíbili. S její popularitou a pozitivní zpětnou vazbou se očekává, že Homescapes podpoří tento trend.

Výsledky eSports nově přes Asistenta HUAWEI

Počet nadšenců do eSports v Evropě se do roku 2023 odhaduje o 8,2 % na 113 milionů uživatelů. I proto společnost Huawei exkluzivně spolupracuje s vývojářem výsledkových aplikací SofaScore, aby integrovala svou novou disciplínu eSports do funkce Asistent HUAWEI. Trh eSports v Evropě rychle roste a odhaduje se, že celosvětové tržby v příštích třech letech dosáhnou 1,1 miliardy dolarů, přičemž celosvětové publikum vzroste na 495 milionů diváků.

SofaScore, který je také součástí AppGallery, se specializuje na detailní sportovní data a analýzy poskytované v reálném čase ze sportovních událostí z celého světa. Je k dispozici ve více než 30 jazycích včetně češtiny a pokrývá více než 20 kategorií, které sleduje celkem 20 milionů aktivních uživatelů měsíčně. Nová funkce eSports poskytne uživatelům smartphonů Huawei všechny informace, které potřebují, aby drželi krok s nejnovějšími informacemi ze tří hlavních soutěží:

•  CS: GO (Counter-Strike: Global Offensive)
  •  Dota 2 (Defense of the Ancients 2)
  •  LoL (League of Legends)

Díky integraci s nástrojem Huawei Assistant mohou uživatelé přejet prstem doleva, aby získali přístup k záložce SofaScore Esports, společně s mnoha dalšími chytrými kartami, které nabízí upozornění na základě individuálních potřeb uživatelů – od zpráv a počasí až po informace z akciového trhu. Uživatelé mohou vybrat konkrétní eSports zápasy, týmy nebo ligy, která je zajímají, a funkce AI Tips v Asistentu HUAWEI zajistí, že výsledky a upozornění dostane uživatel v reálném čase.