vanocni-tipy-na-darky-pro-celou-rodinu
Článek Vánoční tipy na dárky pro celou rodinu

Vánoční tipy na dárky pro celou rodinu

Komerční sdělení
16. 11. 2020 16:31

Ne vždy je jednoduché vybrat vhodné vánoční dárky. Nemusíte ale věšet hlavu, protože my vám s výběrem pomůžeme. Nabídneme vám technologické vychytávky, kterými zajisté uděláte každému z rodiny upřímnou radost.

Reklama

Na výšku i na šířku. Přizpůsobí se

Máte obsah na výšku, který byste chtěli sdílet na televizor, ale vadí vám široké postranní pruhy a malý obraz? Unikátní QLED televizor The Sero od Samsungu vám pomůže tento problém vyřešit. Jedná se o televizor s obrazovkou, která se umí otočit o 90° a vy tak můžete sledovat vertikální video, skrolovat na sociálních sítích nebo si jen prohlížet fotografie vyfocené na výšku bez jakéhokoliv omezení. Váš mobilní telefon s televizorem spárujete jednoduše pouhým poklepnutím na rám TV. Televizor je vybaven vestavěným stojánkem a můžete jej umístit kamkoliv do prostoru. Kromě vizuálního zážitku vám zajistí i prvotřídní zvukový zážitek. Díky svým 60W 4.1ch reproduktorům se budete cítit jako byste byli uprostřed dění.

Doporučená cena: 39 990 Kč

Vánoční tipy na dárky pro celou rodinu
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Moderní chytré hodinky na vaše zápěstí

Hodinky klasického vzhledu, které jsou navíc chytré. Co víc si přát? Samsung Galaxy Watch3 jsou nyní tenčí a lehčí. Dokáží měřit kvalitu spánku, tepovou frekvenci či odhadnout hladinu Sp02. Na vašem zápěstí tak budete mít veškeré informace o vašem těle. Kromě toho z nich můžete mimo jiné volat, číst i odepisovat na zprávy či si prohlédnout vaší denní agendu v kalendáři.

Doporučená cena: 12 490 Kč

Vánoční tipy na dárky pro celou rodinu
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Jedinečnost se snoubí s flexibilitou

Telefon Samsung Galaxy Z Fold2 5G je naprosto unikátní zařízení. Je vybaven nejmodernějšími technologiemi, aby poskytl nejlepší uživatelský zážitek. Když je složený, tak se jedná o telefon s úhlopříčkou 6,2“. Když ale potřebujete větší displej na práci, sledování filmů nebo hraní moderních her, tak stačí telefon rozložit a rázem máte tablet s displejem o velikosti 7,6“. Funkce App Contunuity zajistí, že se po rozložení všechny aplikace, které jste používali na vnějším displeji, okamžitě otevřou na tom vnitřním. Díky režimu Flex můžete mít telefon rozložený v různých úhlech a vy tak při sledování mediálního obsahu nebo videohovorech můžete mít zcela volné ruce. Galaxy Z Fold2 5G je vybaven špičkovým procesorem, který podporuje i připojení na 5G sítě.

Doporučená cena: 54 990 Kč

Vánoční tipy na dárky pro celou rodinu
i Zdroj: PCTuning.cz

Čerstvá zelenina kdykoliv se vám zamane

Moderní chladnička série RB7300T od Samsungu udrží suroviny déle čerstvé, chutné a na skus stejné jako když jste je koupili. Navíc díky True No Frost se navždy zbavíte námraz. Chladnička dokáže každou přihrádku chladit rovnoměrně a pomocí funkce Humidity Fresh nastavíte v zásuvce požadovanou vlhkost.

Doporučená cena: 17 990 Kč

Vánoční tipy na dárky pro celou rodinu
i Zdroj: PCTuning.cz

Více informací o konkrétním zboží lze nalézt na www.samsung.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama