moderni-notebooky-pro-moderni-zivot
Článek Moderní notebooky pro moderní život

Moderní notebooky pro moderní život

Komerční sdělení
29. 4. 2020 10:42

 Lehkost, výkon, dlouhá výdrž baterie, to je jen několik z mnoha benefitů moderních notebooků na současném trhu. Co všechno umí, a jak vám ušetří práci i námahu?

Reklama
Moderní notebooky pro moderní život
i Zdroj: PCTuning.cz

Dnes už to nejsou pouze notebooky. Jsou společníci. Vydrží s vámi klidně celý den, aby zvládly veškerou práci, kterou po nich požadujete. Tím se dostáváme k první výhodě moderního notebooku – dlouhá výdrž baterie. Ta je nesporně obrovskou výhodou, protože zařízení dnes dokáže pracovat na plný výkon i 12 nebo 15 hodin v kuse. Takovou výdrž využijete při celodenní práci, nemusíte hledat nabíječku, jenom se soustředíte na výkon, a váš notebook taktéž.

Potřebujete s notebookem cestovat, nosit ho s sebou k zákazníkům, pořád ho vyndávat a zandávat zpátky do tašky? Ulevíte si nejen tím, že můžete doma nechat nabíječku, ale samotné notebooky už dnes váží mnohem méně. Takzvané ultrabooky jsou navíc tenké s elegantním designem a jejich rozměry dovolují je uložit i do menšího batohu nebo do kabelky. Už žádné obrovské brašny, důležité je pohodlí. Navíc mají nové moderní notebooky ještě jeden velký benefit, jsou o dost výkonnější než jejich starší sourozenci. Zvládnou tak nejen kancelářskou práci, ale i třeba náročnou úpravu videí, a po práci i nějakou pořádnou hru.

Moderní notebooky pro moderní život
i Zdroj: PCTuning.cz

Partner na každý den

Jedním takovým, který se vám stane skvělým partnerem na každý den je i Acer Swift 3. S ním zvládnete, co jen budete chtít. Má výdrž, je výkonný a skvěle se na něj dívá. Notebook disponuje až 12hodinnovou výdrží baterie na jedno nabití a je jedno, jestli na něm budete pracovat, nebo se dívat na filmy. Skvělý výkon k práci i zábavě mu dodává procesor Intel® Core™. Takže pokud chcete, pusťte se do hraní her, úpravy fotografií nebo videí a vychutnejte si vysoký výkon dedikované grafiky. Díky podpoře SSD úložiště s kapacitou 256 GB budete mít přístup k datům skutečně rychlý a efektivní.

Moderní notebooky pro moderní život
i Zdroj: PCTuning.cz

Nádherný pohled

A displej? Stojí za to. Vychutnáte si ho naplno díky tenkému rámečku a obrazu s detailním rozlišením Full HD. Displej se také může pochlubit technologií IPS, která nabízí živé barvy při pozorovacích úhlech až 178°. Váš zážitek pak posune ještě o krok dál technologie Acer Color Intelligence™, zajišťující optimalizaci barev a jasu obrazovky bez jejich přesaturování. A skvělý je pohled nejen na displej ultrabooku Acer Swift 3, ale také na jeho elegantní, tenké, kovové tělo. Je příjemné na dotek a dodává tomuto notebooku na osobitosti. Swift 3 je k dispozici v široké škále barevných provedení, vyberte si takové, které vás osloví.

Stále ve spojení

Navíc s ultrabookem Acer Swift 3 zvládnete více úkolů při vynaložení menšího množství práce s funkcemi pro multitasking, které vám přinášejí vyšší efektivitu a pohodlí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama