dial-telecom-pripojil-dalsi-prazske-objekty
Článek Dial Telecom připojil další pražské objekty

Dial Telecom připojil další pražské objekty

Komerční sdělení
31. 5. 2017 20:08

Dial Telecom, a. s., přední český poskytovatel datových a hlasových služeb, připojil do své vysokorychlostní metropolitní sítě další významné administrativní budovy v Praze a především zcela nové pracoviště ČVUT - Český institut informatiky, robotiky a kybernetiky v pražských Dejvicích. Nově připojené objekty jsou:

Reklama
  • A7 Office centrum, U Průhonu 13, Praha 7
  • CIIRK Budova ČVUT v Praze Dejvicích, Jugoslávských partyzánů 1580/3, Praha 6
  • Bussines center Prague Marina, Jankovcova 1595, Praha 7

Firmám, sídlícím v těchto kancelářských centrech a rezidencích, může nyní Dial Telecom díky optickým sítím poskytnout internetové, datové a hlasové služby na nejvyšší dosažitelné úrovni, srovnatelné se světovou špičkou.

U optické sítě obecně platí, že omezení v rychlosti přenosu je dáno spíš typem použitých koncových zařízení než sítí samotnou. Oproti metalické síti má kromě vyšší přenosové kapacity celou řadu dalších výhod. Jde především o elektromagnetickou imunitu, bezpečnost provozu, odolnost proti odposlechu, vysokou provozní spolehlivost a mechanickou i chemickou odolnost optických kabelů.

Dial Telecom připojil další pražské objekty
i Zdroj: PCTuning.cz

Síť kopíruje výstavbu kancelářských prostor

Služby Dial Telecomu a její metropolitní sítě využívá řada významných administrativních budov v Praze. Jde například o business centra Polygon House, Pankrác House a administrativní centrum Trianon v Praze 4 nebo Zlatý Anděl na Smíchově, BC Quadrio. Metropolitní síť Dial Telecomu v současnosti zahrnuje 250 km optických kabelů a nabízí vysoké přenosové kapacity v násobcích hodnoty 10 Gb (n x 10 Gb). Je napojena na páteřní síť Dial Telecomu v České republice a zároveň na téměř všechny existující sítě v zahraničí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama