start-up-enehano-solutions-ziskal-prestizni-oceneni-pro-oblast-ibm-commerce
Článek Start-up Enehano Solutions získal prestižní ocenění pro oblast IBM Commerce

Start-up Enehano Solutions získal prestižní ocenění pro oblast IBM Commerce

11. 4. 2017 12:21

Prestižní ocenění Partner roku 2016 pro oblast IBM Commerce Solutions se podařilo získat mladému start-upu Enehano Solutions za vítězství ve výběrovém řízení na dodávku campaign management řešení pro Equa bank, celkové správy multi-kanálových kampaní.

Ocenění pramení převážně ze samostatné podstaty úspěchu, kdy se mladé společnosti – start-upu - podařilo uspět svým kvalitním a efektivním řešením ve výběrovém řízení banky. Enehano Solutions je tak nyní partnerem Equa bank pro implementaci campaign management řešení na bázi IBM Campaign a IBM Marketing Cloud a jejich integraci na současné komunikační kanály banky.

„Byli jsme a stále jsme velmi hrdí na úspěch našeho řešení a celého týmu při výběrovém řízení Equa bank,” říká CEO Enehano Solutions Jiří Mach. „O to víc nás potěšila zpráva o získaném ocenění pro oblast IBM Commerce, které jen podtrhuje naše pracovní úsilí a kvalitní výsledky naší práce,“ dále dodává Mach.

Start-up Enehano Solutions získal prestižní ocenění pro oblast IBM Commerce
i Zdroj: PCTuning.cz

Campaign management řešení je unifikovaným nástrojem pro celkovou správu kampaní a prodejních příležitostí. A to od samotného vytvoření, přes exekuci a správu, až po samotné vyhodnocení jednotlivých unikátních principů a samotných kanálů při zpracovávání obchodních potenciálů. Právě efektivní práce s daty (například o klientské loajalitě a spokojenosti) a možnostech nejen jejich uchovávání a postupného reportingu, ale i patřičného rozvoje k maximalizaci užitku, jsou mezi hlavními cíli tohoto řešení.

Enehano Solutions je mladou společností, která v sobě kombinuje propojení IT a businessu se zaměřením na oblast Salesforce, CRM, marketingu a digitálních technologií. K jejímu založením došel CEO Jiří Mach na základě bohatých zkušeností z těchto oblastí. Díky této ideální kombinaci dokáže Enehano Solutions zákazníkům porozumět a přinášet reálnou přidanou hodnotu do jejich podnikání.