berlinska-filharmonie-bude-mit-4k-technologie-od-panasonicu
Článek Berlínská filharmonie bude mít 4K technologie od Panasonicu

Berlínská filharmonie bude mít 4K technologie od Panasonicu

Komerční sdělení
31. 1. 2017 12:00

Společnost Panasonic podepsala konečnou dohodou s Berlínskou filharmonií (BPH) o spolupráci na rozvoji audiovizuálních technologií, včetně vylepšených video platforem 4K/HDR a audio platforem s vysokým rozlišením.

Reklama

Spolupráce začala 1. ledna 2017 a klade si za cíl prozkoumat příležitosti ke zprostředkování špičkového a autentického prožitku z živého koncertu v koncertní síni do prostředí domácností a automobilů.

Panasonic vybaví digitální koncertní síň (DCH) Berlínské filharmonie supermoderním video zařízením 4K/HDR. Například kamerami pro živé vysílání, mixážními pulty, monitory pro hlediště a studiem pro úpravu videa. Instalace začne v červenci 2017 a nové studio bude připraveno k provozu na koncertní sezónu 2017/2018. DCH pak bude poté vysílat 4K/HDR video záznam z koncertů ve špičkové kvalitě a v moderních audio formátech.

Dále bude BPH spolupracovat se společnostmi Panasonic a Technics, high-endovou audio značkou Panasonic, na zprostředkování autentického prožitku z koncertní síně na nejnovějších audiovizuálních zařízeních Panasonic do prostředí domova i automobilů. Společnost Panasonic bude s podporou společnosti ze skupiny BPH, Berlin Phil Media GmbH, věrně reprodukovat umělecké záměry hudebníků prostřednictvím společné spolupráci a rozvoji technologického procesu nahrávání, editace, mixáže a optimalizace reprodukce.

Obě strany se ve svém odhodlání, zavádět inovace i zachovávat tradice, rozhodly přispět k vývoji audiovizuální kultury reprodukcí prožitku z živých hudebních vystoupení BPH, lákajících již řadu let publika a příznivce z celého světa.

Další informace o produktech Panasonic Broadcast a ProAV najdete na http://business.panasonic.cz/broadcast-and-proav

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama