trziste-s-it-odborniky-digitalni-platforma-zygoit-propojuje-it-profesionaly-a-firmy-naprimo
Článek Tržiště s IT odborníky? Digitální platforma ZYGOit propojuje IT profesionály a firmy napřímo

Tržiště s IT odborníky? Digitální platforma ZYGOit propojuje IT profesionály a firmy napřímo

Komerční sdělení
11. 12. 2016 17:44

V App Store a Google Play je ke stažení aplikace ZYGOit od českého stejnojmenného startupu. Ten nabízí alternativu IT profesionálům a firmám v podobě digitální platformy, která propojí obě strany napřímo. 

Reklama

IT profesionálové mohou nyní díky aplikaci ZYGOit nabízet své odborné dovednosti a volnou kapacitou firmám, které potřebují odborníky pro práci na svých projektech. „Aplikace funguje v podstatě jako tržiště. Potkávají se zde odborníci s nabídkou svých zkušeností a firmy, které pro své projekty poptávají šikovné IT specialisty. Díky tomu, že dochází k přímému spojení, je cena práce očištěna o náklady mnoha článků zprostředkovatelského řetězce. Registrace do ZYGOit je navíc zdarma,“ říká Radoslav Schmidt, zakladatel projektu ZYGOit. 

Tržiště s IT odborníky? Digitální platforma ZYGOit propojuje IT profesionály a firmy napřímo
i Zdroj: PCTuning.cz

Cílem ZYGOit je vybudovat komunitu IT profesionálů skrze službu, která zjednoduší programátorům, vývojářům, správcům sítí a dalším IT specialistům prodávat svou práci. ZYGOit využívá aktuálního trendu sdílení kapacit podobně jako nejznámější zahraniční startupy. Po registraci do platformy si jen nastaví podmínky, za kterých chtějí spolupracovat. Dojde-li k uzavření spolupráce mezi firmou a odborníkem, náleží společnosti ZYGOit provize ve výši 10 % z ceny dané zakázky. Polovina z prostředků, které ZYGOit takto získá, půjde na vzdělávací projekty pro IT specialisty využívající služeb aplikace. 

Aplikace je ke stažení App Store a Google Play pro operační zařízení s operačním systémem Android a iOS. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama