panasonic-prichazi-s-novym-standardem-pro-bezpecnostni-cctv-kamery
Článek Panasonic přichází s novým standardem pro bezpečnostní CCTV kamery

Panasonic přichází s novým standardem pro bezpečnostní CCTV kamery

30. 11. 2016 09:00

Společnost Panasonic představila svou novou odolnou bezpečnostní kameru PTZ, která je určena do nejdrsnějších povětrnostních podmínek a pro ty nejnáročnější aplikace.

Kamera Aero-PTZ (WV-SUD638) se vyznačuje rozlišením Full HD s frekvencí 60 snímků/s a objektivem pro 30x optický zoom. Tělo kamery z tvrdého sklolaminátu se vyznačuje odolností vůči erozi i korozi účinkem soli a je vhodné pro jakékoliv podmínky, od arktických až po pouštní klimatické podmínky.

Kamera disponuje technologií hybridní stabilizace obrazu a gyrosenzory, které slouží k minimalizaci efektu vnějších vibrací. Superdynamická funkce poskytuje také širší dynamický rozsah ve srovnání s konvenčními kamerami.

Kamera je určena pro aplikace ve výškách, na moři, v přístavech, na molech a mostech, a proto je vybavená technologií „active sense“, která reaguje na vnější podmínky spouštěním vestavěných stěračů, topného tělesa a rozmrazovače pro zachycení snímků v co nejvyšší kvalitě i v těch nejdrsnějších podmínkách.

Gerard Figols, manažer produktového marketingu společnosti Panasonic Security Solutions, říká: „Model Aero PTZ je tou nejodolnější bezpečnostní kamerou na trhu a zvládne provoz v mnohem extrémnějších podmínkách, než kdy dříve. Kamera spolehlivě zajistí ostrý, čistý obraz bez ohledu na počasí. Hybridní technologie stabilizace obrazu je pro společnost Panasonic unikátní a znamená, že i v případě, je-li kamera výrazně posunuta působením větru, výsledný obraz zůstává velmi kvalitní.“

360⁰ aerodynamický sférický design slouží k minimalizaci odporu vzduchu a zajišťuje kvalitu obrazu při větru do rychlosti 217 km/h. Zaoblený tvar lehkého těla ze sklolaminátu přispívá k prevenci hromadění sněhu a nečistot.

Kamera, která je dostupná ve třech barevných provedeních, disponuje stupněm krytí IP67 a splňuje požadavky norem IK10. Otočně naklápěcí mechanismus umožňuje plynulé 360stupňové otáčení a naklápění v rozsahu 90° až 180° stupňů.

Pro více informací o Panasonic Security Solutions navštivte stránky http://business.panasonic.eu/security-solutions