nubia-my-prague-pred-vanoci-sazi-na-elegantni-vzhled
Článek Nubia My Prague: před Vánoci sází na elegantní vzhled

Nubia My Prague: před Vánoci sází na elegantní vzhled

Komerční sdělení
30. 11. 2015 17:35

Mezi nejčastější dárky k Vánocům patří již několik let mobilní telefon. Ten potřebují jak dospělí, tak děti ve školním věku. S rychle rostoucími technologiemi je na trhu přehršel smartphonů, mezi nimiž nejsou ale téměř žádné rozdíly. Novinkou je ovšem mobil značky nubia, který je inspirovaný Prahou a nese také jako první na světě i její jméno.

Reklama

Nubia Prague je nejen telefon, ale především lifestylový doplněk. Díky mnoha speciálním aplikacím si nejvíce vyhraje s foťákem a kamerou. Ihned můžete fotky i videa sdílet na sociálních sítích a vylepšit snímky pomocí několika filtrů. Navíc je i cenově velmi sympatický, stojí od 12 tisíc korun.

Model My Prague je vybaven osmijádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon 615, který udává pracovní tempo při rychlosti 1,5 GHz. Tento 64bitový čip je doplněn o 3 GB operační paměti a 32GB úložný prostor. Samozřejmě nechybí ani slot pro paměťové karty.

Displej má úhlopříčku 5,2 palce a rozlišení Full HD, tedy 1920 x 1080 obrazových bodů. Fotoaparáty jsou tradičně dva. Hlavní kamera na zadní straně nabízí rozlišení 13 megapixelů, ta přední má 8 MPx.

Tělo je s tloušťkou 5,5 milimetru, zbylé rozměry (147,8 x 72,1 mm) jsou víceméně dány velikostí dotykové plochy. Hmotnost činí 135 g. Novinka dokáže pracovat se dvěma SIM kartami naráz. Kromě bezdrátových adaptérů wi-fia bluetooth nechybí ani podpora rychlého mobilního internetu LTE, a zajímavé je i rychlonabíjení. www.nubia.cn , www.mp.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama