intelek-se-stal-opet-nejoblibenejsim-distributorem-s-pridanou-hodnotou-roku
Článek Intelek se stal opět nejoblíbenějším distributorem s přidanou hodnotou roku

Intelek se stal opět nejoblíbenějším distributorem s přidanou hodnotou roku

8. 4. 2011 06:00

Intelek, distributor síťových prvků s přidanou hodnotou, oznamuje, že zvítězil v prvním ročníku ankety Channelworld Awards 2010.

Tímto vítězstvím INTELEK obhájil ve své kategorii pozici nejoblíbenějšího distributora s přidanou hodnotou (Value Added Distributor), kterou získal v loňské anketě Nejlepší distributor roku. Stal se tedy opět nejoblíbenějším a zákazníky nejoceňovanějším distributorem s přidanou hodnotou v České republice.

Anketa Channelworld Awards 2010 navazuje na velmi úspěšnou anketu Nejlepší distributor roku pořádanou od roku 2006 vydavatelstvím IDG na českém a slovenském trhu. V anketě letos hlasovalo 691 zástupců z celkem 654 firem podnikajících v oblasti IT, přičemž 42 % tvořili hlasující ze Slovenska.

„Oproti loňskému ročníku ankety jsme zaznamenali výrazný nárůst počtu hlasujících ze Slovenska, což je pro nás znamením rostoucího zájmu čtenářů, ale také popularity ankety,“ zhodnotil výsledky Jan Mazal, šéfredaktor ChannelWorldu.

Od 10. října 2010 do 31. ledna 2011 mohli prodejci a dodavatelé IT hlasovat v anketě Channelworld Awards 2010 a vyjádřit tak spokojenost se službami a podporou, kterou jim INTELEK poskytuje. Výsledkem je, že v kategorii Distributor s přidanou hodnotou roku hlasovalo celkem 151 účastníků, přičemž pro INTELEK se vyjádřilo celkem 47 % hlasujících.

„Loňské vítězství v anketě IT VAD 2009 pro nás bylo velkým povzbuzením a především znamením, že naši práci děláme dobře a naši zákazníci jsou s našimi službami spokojeni. O to více je pro nás cennější obhájení vedoucí pozice v naší kategorii i za loňský rok, které je výsledkem tvrdé práce celého týmu lidí, kteří za společností INTELEK stojí. Bez nich bychom na obhajobu titulu pomýšlet vůbec nemohli,“ hodnotí vítězství v anketě Ivo Kraváček, ředitel společnosti INTELEK a dodává:

„V loňském roce se nám povedlo upevnit vynikající pozici Tendy mezi síťovými produkty pro domácnosti, stejně tak jako se dařilo prosadit značku Signamax mezi průmyslovými síťovými prvky. Velkou devízou je v našem případě kvalitní technická podpora, kterou naši zákazníci velmi oceňují. Stejně tak se nám podařilo mezi zákazníky zvednout povědomí o technologii Wi-Fi 4. generace, kterou u nás zastupuje značka Extricom. Právě zde naši partneři nejvíce oceňují naše služby s přidanou hodnotou při instalaci, zprovoznění a následné technické podpoře těchto náročných sítí.“

INTELEK je také dodavatelem WiMAX technologie Českým Radiokomunikacím, které ji v roce 2009 nasadily na území České republiky. INTELEK přitom celému řešení poskytuje servisní a technickou podporu 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.