zaplava-service-packu-od-microsoftu
Novinka Záplava Service Packů od Microsoftu

Záplava Service Packů od Microsoftu

Zdeněk Šarman

Zdeněk Šarman

12. 12. 2007 00:00 4

Společnost Microsoft oficiálně vydala SP1 pro Office 2007, SP3 RC pro Windows XP a SP1 RC pro Windows Vista.

Reklama

Konečná verze Service Packu 1 pro Office 2007, kterou lze již stáhnout, se zaměřuje na stabilitu, výkon a bezpečnost. Co se stability týče, Microsoft reagoval na ohlasy uživatelů a opravil nejčastější chyby, které se ve všech programech objevovaly. Stejně tak byla vylepšena i stabilita serverových komponent a přidána kompatibilita s Windows Server 2008. Lepšího výkonu se dočkají aplikace Excel 2007, Outlook 2007, PowerPoint 2007 a SharePoint Server 2007. Co se týče bezpečnosti, SP1 lépe chrání uživatele před nebezpečným softwarem a potenciálními útoky na soukromí. Service Pack 1 pro českou verzi Office 2007 můžete stahovat zde.

Kromě konečné verze SP1 pro Office 2007 uvolnil Microsoft k testování široké veřejnosti také RC verzi nadcházejícího Service Packu pro systém Windows Vista, který byl dříve k dispozici pouze uživatelům MSDN a TechNetu. SP1 RC pro Windows Vista ve všech 36 jazycích, které podporuje finální verze systému, je k dispozici ke stažení prostřednictvím služby Windows Update. Postup naleznete zde.

Posledním ze záplavy Service Packů je RC verze nadcházejícího Service Packu 3 pro Windows XP, který bude také posledním, který pro tento systém Microsoft vydá. Ten byl stejně jako výše uvedený SP1 pro Windows Vista k dispozici pouze uživatelům MSDN a TechNetu, ale nyní se také dočkal své veřejné testovací verze. Stahovat můžete zde.

Zdroj: KezNews.com, KezNews.com, KezNews.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama