ocz-pohlcuje-hypersonic
Novinka OCZ pohlcuje Hypersonic

OCZ pohlcuje Hypersonic

Michal Kleman

Michal Kleman

27. 10. 2007 01:00 2

OCZ, výrobce nadšeneckých paměťových modulů a zdrojů, odkupuje společnost Hypersonic, která je zmámá konstrukcí herních počítačů.

Reklama

Po vzoru gigantů Dell a HP se společnost OCZ rzhodla odkoupit Hypersonic, což je přímý konkurent firem Alienware a Voodoo PC. Tímto se OCZ stává prvním výrobcem pamětí, která má vlastní firmu na sestavování hráčských počítačů. Můžeme předpokládat, že odteď bude Hypersonic používat výhradně paměti a PSU značky OCZ.

OCZ pohlcuje Hypersonic
i Zdroj: PCTuning.cz

"Cílem společnosti OCZ je dodat zákazníkům produkty s co možná nejvyšším výkonem, od nyní nebudeme dodávat pouze součástky ale také celkové sestavy. Jsme velmi potěšeni že můžeme přivítat Hypersonic PC v našem kruhu, společnost známou u nadšenců velmi kvalitními produkty," řekl Ryan Petersen, generální ředitel OCZ Technology Group. Koupě společnosti Hypersonic PC rozšíří OCZ podíl na trhu, především kvůli dalšímu odbytišti jejích pamětí a zdrojů.

OCZ pohlcuje Hypersonic
i Zdroj: PCTuning.cz

"Hypersonic je značka synonymní s výkonem. Naše strategie byla vždy v použití té nejlepší technologie, inovativního designu a kvalitní podpory zákazníkům. Spojení s OCZ vynese Hypersonic na místo leadera (*pozn. autora: pro anglicky vůbec nemluvící: leader = vedoucí, někdo na prvním místě) v segmentu nejvýkonnějších počítačů," řekl Fred Cohen, prezident a zakladatel Hypersonic PC.

Detaily obchodu nebyly uveřejněny.

Podle X-Bit Labs

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama