foxconn-vyda-novou-combo-desku
Novinka Foxconn vydá novou combo desku

Foxconn vydá novou combo desku

Michal Kleman

Michal Kleman

23. 10. 2007 01:00 5

I přesto, že nový mainstreamový čipset P35 zvládá paměti jak DDR2, tak DDR3, nenalezneme v nabídce mnoho desek, které podporují obě generace zároveň (tzv. combo desky). Foxconn hodlá jednu vydat.

Reklama

Jak již jsem naznačil v úvodu, deska Foxconn P35AP-S je založena na Intelovském čipsetu P35. Zvláštností tohoto modelu bude podpora jak DDR2 tak DDR3 pamětí, což jistě přiláká mnoho zájemců, kteří budou chtít v budoucnu upgradovat na modernější moduly, jenž jsou v součastné době pro běžného "smrtelníka" předražené. Na desce najdeme dva DDR3 sloty a čtyři sloty pro starší moduly DDR2.

Foxconn vydá novou combo desku
i Zdroj: PCTuning.cz

Motherboard podporuje procesory s taktem FSB až do 1333MHz a to včetně ještě nevydaných modelů s jádry Yorkfield a Wolfdale. Na desce také najdeme dva PCIe x16 sloty pro grafické karty, čipová sada P35 však nemá dostatek linek a tak vám druhá karta v případném CrossFire módu poběží pouze se čtyřmi linkami. Pro připojení disků můžete použít až šest SATA II konektorů nebo jeden IDE. O zvuk se stará osmikanálový audio kodek a své periferie budete moct připojit až k osmi USB 2.0 portům.

Tato lákavá deska je osazena pevnými kapacitátory a na trh by se měla dostat v půlce listopadu (november) za cenu $185 (přes 3800Kč).

Podle Tech Connect Magazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama