high-end-nvidie-d8e
Novinka High-end nVidie: D8E

High-end nVidie: D8E

Michal Kleman

Michal Kleman

22. 9. 2007 00:00 8

O budoucím high-endu v podání nVidie se již dlouho spekulovalo. Nikdo nevěděl, zda G92 bude či nebude pouze mainstream, a jestli ano, bude i jiný čip? Nové zprávy ukazují, že high-end od nVidie bude.

Reklama

Nový čip od nVidie ponese kódové označení D8E, kde D znamená desktop, osmička značí osmou generaci grafických čipů a E je první písmeno slova "Enthusiast," neboli nadšenec, fanatik. O čipech s kódovým označením D8M a D8V jsme vám již několikrát psali, poslední novinku na toto téma si můžete přečíst zde.

High-end nVidie: D8E
i Zdroj: PCTuning.cz

O těchto "grafikách" zatím mnoho nevíme. Jisté je, že budou podporovat Display Port, PCIe druhé generace a také DirectX 10.1. Jádro bude vyráběno 65nm procesem a karty s těmito grafickými procesory se dostanou na trh až začátkem roku, zatímco nový mainstream a low-end v podobě G92 a G98 příjde již během listopadu (november).

Zprávy pocházejí z Fudzilly, a tak doporučuji všem brát tuto novinku s rezervou, protože zrovna Fudzilla se čas od času ukazuje jako "kecálek" a všechno nakonec může být trochu jinak.

Podle Fudzilla

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama