tydenni-prehled-recenzi-a-megatestu-22-2007
Novinka Týdenní přehled recenzí a megatestů (22/2007)

Týdenní přehled recenzí a megatestů (22/2007)

Lukáš Fiala

Lukáš Fiala

8. 9. 2007 00:00 2

První školní týden je za námi a tak je tu opět náš pravidelný výběr nejlepších článků ze zahraničních serverů.

Reklama

Začneme recenzemi celkem tří grafických karet. Server Bjorn3D si posvítil na Radeon HD2600XT v podání PowerColoru, který se chlubí nereferenčním chladičem. Magazín DriverHeaven si pro svůj test vybral GeForce 8600GT od Gainwardu, která vyčuhuje z řady díky celému 1GB grafické paměti.

Server InsideHW srovnával dvě základní desky od Abitu s čipsetem Intel P35: IP35 Pro (na obrázku) a její levnější sestřičku IP35-E.

Jste zmateni značením různých druhů RAID polí? Pak je přesně vám určen článek serveru Anandtech, který se této problematice věnuje. Jak vlastně RAID funguje? A které pole je nejvhodnější pro vás? Dozvíte se v článku.

Další článek týkající se pevných disků přinesl server X-bit labs. Konkrétně jde o test externího přenosného disku Western Digital Passport, který do formátu 2,5" vtěsná úctyhodných 250 gigabajtů.

Creative X-Fi trochu jinak - i tak by se dala okomentovat zvuková karta Auzentech Prelude 7.1, která používá stejný zvukový procesor, jako nejnovější Sound Blastery od Creative. Nicméně Auzentech si navrhl vlastní PCB a pro karty si píše vlastní ovladače, takže zdaleka nejde o lacinou kopii Sound Blasteru X-Fi. Testy této karty naleznete na fóru HardwareCanucks a na serveru XSreviews.

A to je pro dnešek vše. Nashledanou zase někdy příště.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama