lenovo-oslavi-patnacte-vyroci-thinkpadu-luxusnim-modelem
Novinka Lenovo oslaví patnácté výročí ThinkPadu luxusním modelem

Lenovo oslaví patnácté výročí ThinkPadu luxusním modelem

Michal Kleman

Michal Kleman

7. 9. 2007 00:00 16

Před patnácti lety inženýři a designéři společnosti IBM vytvořili první notebook se jménem ThinkPad. Lenovo, nynější výrobce a distributor ThinkPadů hodlá k tomuto výročí uvést luxusní notebook.

Reklama

Společnost IBM nastartovala tradici ThinkPadů oděných v černém kabátě a již patnáct let nenajdete jiný než černý laptop od tohoto výrobce. K patnáctým narozeninám chce nový výrobce a prodejce této značky, Lenovo, vytvořit luxusní edici notebooků s povrchem z hnědé kůže.

Lenovo oslaví patnácté výročí ThinkPadu luxusním modelem
i Zdroj: PCTuning.cz

"Edice ThinkPad Reserve byla navržena pro opravdu náročné uživatele, takže přináší nejlepší zážitky z používání. [Laptop] kombinuje odbornou osobní podporu, vybraný vzhled a materiály a nejnovější technologie, aby byl 'nadřazený' jakémukoliv notebooku dneška," prohlásil Craig Merrigan, vice president obchodní strategie Lenova.

Každý notebook Lenovo ThinkPad Reserve je obalen ve velmi kvalitní francouzské kůži a má vlastní číslo. Majitelé těchto laptopů budou mít neustálý přístup ke speciálně vyškoleným technikům, jejichž jediná pracovní náplň bude pomáhání těmto "prémiovým" uživatelům. Lenovo slibuje, že podpora bude v rodném jazyce, bohužel nejspíše jen na místech, kde se budou notebooky prodávat. Pokud se problém nepodaří vyřešit telefonicky nebo po chatu, bude připraven speciální technik schopný zasáhnout do čtyř hodin ve dvaceti státech světa.

Lenovo oslaví patnácté výročí ThinkPadu luxusním modelem
i Zdroj: PCTuning.cz

Za tyto speciální služby si však opravdu připlatíte. Notebook bude stát $5000 (asi 120000Kč s daní). Vyzvednout si tyto "klenoty" můžete v Kanadě, Číně, Francii, Hong Kongu, Spojených Arabských Emirátech, Spojených státech a ve Velké Británii. Pokud máte opravdu zájem a nebojíte se sáhnout hlouběji do kapsy, pospíchejte, laptopů Lenovo ThinkPad Reserve bude pouze 5000 kusů.

Podle X-bit labs

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama