maly-velky-gadget-prehled-17-2007
Novinka Malý velký gadget přehled (17/2007)

Malý velký gadget přehled (17/2007)

Filip Eckstein

Filip Eckstein

26. 8. 2007 00:00 8

Po dalším prázdninovém týdnu je tu opět víkendový gadget přehled.

Reklama

Foldable USB 2.0 Hub - otáčejte kostičkama
Jestli se často potýkáte s problémem týkajícím se zapojení některých USB zařízení, určitě vám pomůže nový USB Foldable Hub. S ním by se vám totiž němělo stát, že okolí portu nebude dostatečně prostorné pro váš tlustý flash disk. S jeho pomocí si totiž jednoduše nastavíte úhel portu. Nový Foldable USB 2.0 Hub pořídíme za cenu 25 dolarů (asi 625 Kč).


Zdroj: Uncrate

Memlite USB flash drive - nemáš oheň? Mám!
Máme tu další "vylepšený" flash disk. Tentokrát však ve formě zapalovače. Nový model snad není třeba příliš komentovat. Zmíním jen, že ho lze pořídit v kapacitách 512MB až 4GB. Za nejnižší kapacitu zaplatíme 40 dolarů (asi 1 tisíc Kč).


Zdroj: Ubergizmo

Animal USB Powered Speakers - netradiční repro
Na trhu se vyskytuje spousta rozmanitých druhů reproduktorů, avšak nové Animal USB Speakers jsou vskutku originální. Jde totiž o plyšové USB reproduktory. Máte-li tedy v úmyslu trochu rozveselit okolí vašeho počítače, Animal USB Speakers budou jistě vhodnou alternativou. Pořídíme je v cenách od 10 do 15 dolarů (asi 250 až 375 Kč).


Zdroj: Chip Chick

USB Powered CD Destroyer - zničte cenná data
Vážíte si svých osobních, firemních nebo tajných dat? A co když už je není třeba dlouhodobě uchovávat? Společnost Brando přisla s jednoduchým pětisekundovým řešením. USB CD Destroyer si totiž poradí s jakýmkoliv médiem formátu CD nebo DVD. Zaplatíme za něj 29 dolarů (asi 725 Kč).


Zdroj: Brando

USB Pen Microscope - mikroskop do USB
Společnost Brando přisla s dalším zajímavým nápadem, jak "využít přebytečný" USB port. Nový USB Pen Microscope disponuje rozlišením 640x480 pixelů a dokáže snímaný obraz až 200x zvětšit. Pro lepší viditelnost jsou kolem kamerky umístěny 4 LED diody. Tento gadget pořídíme za cenu 109 dolarů (asi 2725 Kč).


Zdroj: Brando

Narazíte-li na gadget o němž si myslíte, že by neměl v příštím přehledu chybět, pak pište na mail eckstein(zavináč)pctuning.cz. Možná se právě ten váš objeví v příštím vydání přehledu.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama