nove-nejrychlejsi-pameti-v-podani-super-talentu
Novinka Nové nejrychlejší paměti v podání Super Talentu

Nové nejrychlejší paměti v podání Super Talentu

Michal Kleman

Michal Kleman

31. 7. 2007 00:00 4

Další krůček v honu za vyššími takty DDR3 pamětí je zde. Super Talent přináší paměti taktované na 1866MHz, čímž odsouvá společnost OCZ na druhou příčku.

Reklama

Super Talent, společnost známá především výrobou nadšeneckých a hráčských paměťových modulů, přináší opět něco o kousek lepšího. Nové paměti s označením W1866UX2G8 tikají na 1866MHz s nízkými latencemi 8-8-8-24. Moduly pracují s napětím 1,9V a jsou chlazeny černým hliníkovým heatsinkem s logem výrobce. Čipy pro tyto kusy jsou precizně vybírány a paměti jsou ručně testovány ještě v továrně na deskách P5K3 Deluxe v dual-channel módu a procházejí řadou zátěžových zkoušek. Kit dvou gigabajtových modulů vás příjde na $625 (asi 15000Kč).

Nové nejrychlejší paměti v podání Super Talentu
i Zdroj: PCTuning.cz

Šéf marketingu Super Talentu Joe James prohlásil, že na výrobu těchto DDR3 modulů vydávají ohromné úsilí. Nové paměti PC3-14600 od jsou prý výsledkem "správného výběru součástí a vyčerpávajícího testování". Joe James dále tvrdí, že tento produkt "je jasným výkonovým leadrem a ve své kategorii nemá soupeře". Tyto věty zní velmi pěkně a slibně, uvidíme jak paměti Super Talentu obstojí velké konkurenci OCZ a Corsairu.

Společnost nehodlá "zaspat na vavřínech" a pracuje na pamětech taktovaných na 2133MHz, které hodlá vydat před koncem roku. Tyto paměti by měly mít časování CL9 a můžeme očekávat, že za dalších 200MHz si případní zajemci pěkně připlatí.

Podle tcmagazine 1 tcmagazine 2 a Voodoo Extreme

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama