maly-velky-gadget-prehled-12-2007
Novinka Malý velký gadget přehled (12/2007)

Malý velký gadget přehled (12/2007)

Filip Eckstein

Filip Eckstein

22. 7. 2007 00:00 4

S dalším prázdninovým víkendem jsou tu i čerstvé gadget perličky, jenž se nedávno objevily na internetu.

Reklama

USB Humping Dog - povedený psík
Dnes je možné na trhu sehnat USB hračku doslova na tisíc způsobů. Jiné to není ani u tohoto kousku. Velice vtipné provedení nám přinesla společnost Gadgets.dk. Nenechte se ale zmást prvotním pasivním dojmem. Po vložení této hračky totiž začne psík legračně "hýbat pánví". Jednoduše se ale může stát, že psíka do svého počítače prostě nezapojíte. Na prostor kolem USB portu je totiž evidentně dost náročný. Je možné ho prostřednictvím online obchodu pořídit za 59 dánských korun (asi 290 Kč). Zde můžete také shlédnout video psíka v akci.

Zdroj: Gadgets.dk

Malý velký gadget přehled (12/2007)
i Zdroj: PCTuning.cz

USB GhostRadar Flash Drive - věříte na duchy?
Věříte na duchy? Bojíte se jich? Pak je právě pro vás určený tento japonský vynález. V zásadě se jedná o obyčejný flash disk, který je ovšem vybaven poměrně neobvyklou pomůckou. Radar na duchy přece jen tak neseženete ;-). A teď jak to vlastně funguje. Radar snímá změny a poruchy v EM spektru, které pak náhodně promítá do diod, které jsou umístěné ve vrchní části disku. Cena zatím nebyla uvedena.

Malý velký gadget přehled (12/2007)
i Zdroj: PCTuning.cz

USB Mouse On Bike - aneb potrapte myš
Na scénu se dostala opět společnost Gadgets.dk. Tentokrát však s myší na kole. Stačí ji zapojit do vašeho USB portu a začít cokoliv psát na vaší klávesnici. Myška totiž přesně reaguje na stiskuntí jakékoliv klávesy. Když budete psát rychle, myš začne šlapat rychle. Pokud pomalu, myš pošlape pomalu. Zkrátka reaguje na rychlost vašeho psaní. Dodaný software navíc počítá, kolik písmen jste zatím napsali. Myšku pořídíme za 199 dánských korun (asi 995 Kč). Zde můžete také shlédnout video.

Zdroj: Gadgets.dk

Motz Music Box - netradiční MP3 přehrávač
Pokud si přejete být skutečně originální. Doporučuji popřemýšlet o tomto netradičním MP3 přehrávači. Vypadá totiž jako malá papírová krabička. Disponuje 256MB paměti a podporuje formáty MP3, OGG a WMA. Cenu výrobce stanovil na 70 dolarech (asi 1750 Kč).

USB Cup Warmer - ohřejte si kávu
Máte rádi svůj nápoj vždy čerstvě teplý? USB Cup Warmer zajistí, že bude. Stačí ho zapojit do USB a umístit na něj váš hrníček. V balení je dokonce jeden přiložen. Tento gadget pořídíme za 16 dolarů (asi 400Kč).

Zdroj: Ubergizmo

Děkujeme všem čtenářům za skvělé tipy!

Narazíte-li na gadget o němž si myslíte, že by neměl v příštím přehledu chybět, pak pište na mail eckstein(zavináč)pctuning.cz. Možná se právě ten váš objeví v příštím vydání přehledu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama