tydenni-prehled-recenzi-a-megatestu-16-2007
Novinka Týdenní přehled recenzí a megatestů (16/2007)

Týdenní přehled recenzí a megatestů (16/2007)

Filip Eckstein

Filip Eckstein

21. 7. 2007 00:00 1

Víkend je tu a s ním i šestnáctý týdenní přehled recenzí a megatestů.

Reklama

Začněme čerstvě narozenou recenzí grafické karty GeForce 8600GTS, jenž bude tentokrát v podání společnosti BFG. Jedná se však o přetaktovanou edici. Článek včera zveřejnila redakce serveru Technic3D (německy). Recenze otestovala kartu ve všech aspektech a to včetně přetaktování.

Týdenní přehled recenzí a megatestů (16/2007)
i Zdroj: PCTuning.cz

Jako dalším žhavým kandidátem na kvalitní recenzi jsem zvolil článek o základní desce EVGA 680i SLI, který nám přinesl server Anandtech. Desce byla oficiálně přidána podpora 1333MHz FSB procesorů. Tamější redakce desku nejen otestovala, ale i změřila síly s modely od jiných společností (zejména však v míře přetaktování).

Nyní se podíváme na nové paměti Mushkin XP2-6400. Jedná se o poměrně výkonný PC2-6400 DDR-2 RAM 4GB dual kit. Recenzi nám přinesl server PCSTATS.

Velmi zajímavou také shledávám recenzi nového bezdrátového WIFI routeru D-Link Xtreme N Gigabit Router. Router pracuje na frekvenci 2,4GHz a v zadní části má umístěné tři přijímací antény. Recenzi si můžete přečíst zde.

Na závěr přehledu tu máme něco pro vášnivé overclockery a tuning maniaky. Jde o nový chladič společnosti Thermaltake. Název modelu V1 odpovídá designu celého chladiče. Konsturkce je měděná a v celkovém chlazení ji navíc pomáhá 110mm ventilátor. Článek zveřejnil server ThinkComputers.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama