chysta-sony-dalsi-vlnu-slev-ps3
Novinka Chystá Sony další vlnu slev PS3?

Chystá Sony další vlnu slev PS3?

Tomáš Šulc

Tomáš Šulc

13. 7. 2007 00:00 4

Sony ke konci roku možná opět sníží cenu svých konzolí Playstation 3.

Reklama

Společnost Sony sice v těchto dnech snížila cenu svých konzolí o $100, ale ke konci roku by mohlo dojít k dalšímu pádu cen. V dnešní zprávě to uvedli zaměstnanci firmy U.S. Media. Sony prý tímto krokem chce podstatně zvýšit prodejnost svých konzolí. Například v USA se konzolí Microsoft Xbox 360 a Nintedo Wii prodalo několikanásobně více než Sony Playstation 3.

Chystá Sony další vlnu slev PS3?
i Zdroj: PCTuning.cz

A není to jen firma U.S. Media, která předpokládá další vlnu slev. Stejné očekávání mají i ve společnosti Capcom. Finanční ředitel Capcomu Kazuhiko Abe v jednom rozhovoru prohlásil: "Cena PS3 se sice již jednou snížila, ale je velmi pravděpodobné, že se do konce roku sníží ještě jednou. Očekávám tedy zvýšení počtu prodaných konzolí Playstation 3."

Ze stejného důvodu snížila v pondělí Sony cenu svých Playstationů 3 poprvé. Konzole zlevnily o 17% z původních $599 na $499. Slevy naplánovalo Sony velmi chytře, pouze 2 dny před začátkem veletrhu E3, kde hlavní konkurenti Playstationu Xbox od Microsoftu a Wii od Ninteda představili své nové hry. 

Avšak cena Playstationu 3 není i po první vlně slev nijak nízká. Konzole od Sony stojí pořád o $20 více než nejdražší Microsoft Xbox 360 a téměř 2x tolik, co Nintedo Wii.

Zdroj: xinhuanet

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama