maly-velky-gadget-prehled-8-2007
Novinka Malý velký gadget přehled (8/2007)

Malý velký gadget přehled (8/2007)

Filip Eckstein

Filip Eckstein

24. 6. 2007 00:00 20

Další horký týden je za námi a my vám přinášíme v pořadí již osmé vydání gadget přehledu. Doufám, že se vám bude líbit.

Reklama

USB Interactive Aquarium - rybičky na digitální způsob
Je vám v kanceláři smutno nebo patříte mezi méně zodpovědné jedince v oblasti péče o živá stvoření? Pokud je jedna z těchto odpovědí kladná, určitě uvítáte nové USB akvárium, které by vám mělo váš pobyt v ponurém prostředí okolo vašeho počítače zpříjemnit. S tímto opravdu gadget produktem nepřišel samozřejmě nikdo jiný než společnost Brando. Na oficiálních stránkách je USB akvárium možné zakoupit za cenu 23 dolarů (asi 575 Kč).

Malý velký gadget přehled (8/2007)
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Brando

Ding! Dong! USB Doorbell - zvonek dle libosti
Už vás začíná nudit ohraný a tuctový tón vašeho zvonku? Pokud máte zájem být originální, pak vám doporučuji pořídit si USB zvonek. Zní to podivně, ale je tomu tak. Pomocí USB rozhraní je možné do zařízení nahrát jakýkoliv 30 sekund dlouhý zvukový úsek ve formátu WAW nebo MP3. Určitě zajímavá věcička, ale za poměrně zarážející cenu 99 dolarů (asi 2500 Kč).

Zdroj: Gearlog

USB Panic Button - dejte stresu sbohem
Jste přepracovaní a máte pocit, že jestli okamžitě něco nerozbijete, tak vám "vybuchne" hlava? Stějne tak mizerně se můžete cítit po hádce s kolegou nebo vaším šéfem. Společnost Brando na nás opět myslí. Na jejich oficiálních stránkách se v nabídce objevilo toto USB červené tlačítko s výrazným nápisem "PANIC". Budete-li se totiž opravdu cítit "před výbuchem", stačí uhodit do tohoto velkého tlačítka. Na vašem monitoru se pak zobrazí třeba efektivní exploze bomby nebo váš šéf, který je zrovna někým bit. Tento gadget je možné pořídit za cenu 17 dolarů (asi 425 Kč).

Zdroj: Brando

Scythe 30cm Monster - pro fanatiky
Nejsem si tak úplně jistý, jestli je toto hodné zařadit mezi gadget, ale asi bych si neodpustil, kdybych to tu neuveřejnil. Tento 30cm ventilátor, který byl představen na letošním Computexu 2007 pochází z dílen společnosti Scythe. Jak se můžete sami přesvědčit, jeho velikost je skutečně monstrózní.

Zdroj: Akihabara News

MP3 Digital Cowboy Glasses - skutečně originální brýle
Společnost Digital Cowboy uvedla na trh nové MP3 brýle. Brýle fungují nejen jako ochrana očí před slunečními paprsky, ale také jako MP3 přehrávač. Hudbu je možné nahrát na 1GB SSD kartičku, což je na brýle dost slušná kapacita :). MP3 ovšem není jedinný formát, který nový produkt podporuje. Poslechnout si na něm můžeme i písničky ve formátu WMA. MP3 Digital Cowboy Glasses pořídíme za 30 dolarů (asi 750 Kč).

Zdroj: Akihabara News

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama