black-box-od-valve-bude-ale-jen-pro-nekoho
Novinka "Black Box" od Valve bude, ale jen pro někoho

"Black Box" od Valve bude, ale jen pro někoho

Michal Kleman

Michal Kleman

22. 5. 2007 00:00 3

Díky Valve nedávno vzniko pozdvižení mezi hráči a majiteli grafických karet Radeon HD2900XT. Black Box, balíček her přidávaný k této kartě, neměl být vůbec vydán. Majitelé nových Radeonů však můžou být v klidu, pro ně hry budou.

Reklama

Při koupi grafické karty Radeon HD2900XT, v edici od některých výrobců, dostanete poukaz na balíček her nazývaný Black Box, který obsahuje tři nové hry, a to Half Life 2: Episode 2, Portal a multiplayerovou hru Team Fortress 2 (techdemo založené na námět této hry rendrované kartou Radeon HD2900XT si můžete prohlédnout zde). Mnoho hráčů však bylo zklamáno, když společnost Valve oznámila, že Black Box nebude a nahradí jej Orange Box, který je pro některé zájemce zbytečně obsáhlý (zpráva zde).

Situace se naštěstí pro vlastníky nového high-endu od AMD mění. Black Box samotný nedostane nikdo, ale lidé, kteří mají kupón, a nebo si ho hodlejí pořídit s novou kartou, tyto hry dostanou. Ostatním nezbývá nic jiného než si koupit Orange box, který je asi o 300Kč (10$) dražší.

Podle TheInquirer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama