black-box-od-valve-nebude
Novinka "Black Box" od Valve nebude

"Black Box" od Valve nebude

Lukáš Fiala

Lukáš Fiala

19. 5. 2007 00:00 20

Valve Software se rozhodlo, že takzvaný Black Box vůbec nabízet nebude a místo něj bude k dispozici pouze Orange box. Jaký dopad to bude mít na majitele Radeonů HD2900XT, kteří dostali voucher na Black Box ke své kartě?

Reklama

Black Box měl původně obsahovat tři nové hry od Valve - Half-Life 2: Episode 2 jako hlavní trhák a k němu Portal, což je hříčka spíše logického zaměření, a multiplayerovou řežbu Team Fortress 2. Někteří výrobci grafických karet přidávají k Radeonům HD2900XT vouchery právě na Black Box, ale ten byl podle Douga Lombardiho z Valve zrušen.

Je zde poměrně velká šance, že držitelé poukázka na Black Box svým majitelům zoranžoví - tedy že za ni dostanou sadu her, známou jako Orange Box. Ten kromě tří zmíněných titulů obsahuje ještě původní Half-Life 2 a HL2: Episode 1. Orange Box bude podle Lombardiho dostupný jak pro PC ($50), tak pro Xbox 360 a Playstation 3 ($60).

Co ale dělat v případě, že jednu nebo obě starší hry z balíčku už vlastníte? Slova Douga Lombardiho vás jistě uklidní:
"Ti, kteří si koupí Orange Box pro platformu PC, dostanou tři nezávislé Steam kódy: jeden pro tři nové hry, další pro Half-Life 2 a třetí pro Episode 1. Takto může majitel Orange Boxu věnovat kódy na Half-Life 2 nebo Episode 1 někomu jinému, pokud sami kopie těchto her nepotřebují."

Teď už jen zůstává otázkou, jak se k situaci postaví ATi...

Zdroj: Fudzilla

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama