command-conquer-3-v-obchodech
Novinka Command & Conquer 3 v obchodech

Command & Conquer 3 v obchodech

Filip Eckstein

Filip Eckstein

11. 5. 2007 00:00 9

Společnost Electronic Arts Inc. včera dopoledne oznámila datum vypuštění nového C&C 3 pro Xbox na pulty evropských obchodů - 11.5.2007, což je dnes. Verze pro PC je již delší dobu v prodeji.

Reklama

Jeden z nejočekávanějších titulů pro platformu Xbox 360 je tady. Oznámila to včera dopoledne společnost EA, podle níž by se na evropských pultech měly první kusy objevit již 11. května, což je dnes. Podle Microsoftu bylo demo C&C 3 Tiberium Wars za první týden od svého uvedení nejhranějším a nejstahovanějším demem na platformě Xbox 360 Live. Tento úspěch jen urychlil příchod plné verze pro Xbox na evropský trh.

Command & Conquer 3 v obchodech
i Zdroj: PCTuning.cz

Command & Conquer 3 je akčně zaměřená RTS strategie s velmi povedenou grafikou a téměř až návykovým hraním. Hra spočívá v plnění krátkých misí a dlouhých tažení, jenž hráče usazují hlouběji do sci-fi příběhu. Hrát je možné celkem za 3 rasy - NOD, GDI a SCRIN.

Sága Command & Conquer je jedna z nejznámějších a nejoblíbenějších RTS her světě. EA slibuje do hloubky propracovaný a poutavý sci-fi příběh kombinovaný s rychlou akční hrou. Pokud vlastníte Xbox a jste fanouškem C&C 3 nebo prostě rádi sáhnete po nějaké lepší RTS akci, Tiberium Wars je jistě dobrá volba.

Zdroj: Fudzilla

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama