tydenni-prehled-recenzi-a-megatestu-4-2007
Novinka Týdenní přehled recenzí a megatestů (4/2007)

Týdenní přehled recenzí a megatestů (4/2007)

Lukáš Fiala

Lukáš Fiala

28. 4. 2007 00:00 3

Před týdnem jsme obnovili tradici týdenních přehledů, po kterém se některým z vás stýskalo. Zde je tedy Přehled pro tento týden - přeji příjemné čtení.

Reklama
Týdenní přehled recenzí a megatestů (4/2007)
i Zdroj: PCTuning.cz

Mnoho z vás zajímalo, jak je to s hardwarovou akcelerací videa na GeForce 8600. Tuto problematiku vám snad osvětlí Anandtech - v jeho článku je testováno dekódování filmů ve formátech H.264 a VC1. Na stejném serveru si také můžete prohlédnout další benchmarky výkonu nejnovějších karet od nVidie.

Server HardwareZone si posvítil na základní desku formátu mATX pro procesory AMD, ASUS M2A-VM HDMI s čipsetem AMD 690G. Desku jistě ocení zejména zájemci o levné HTPC.

Týdenní přehled recenzí a megatestů (4/2007)
i Zdroj: PCTuning.cz

A teď něco pro nadšence: TweakTown testoval nejnovější motherboard od DFI, LanParty UT NF680I LT SLI-T2R. Podaří se DFI vrátit se na výsluní, které opustila současně s odchodem Socketu 939?

Server TheTechZone připravil recenzi barevné laserové tiskárny Samsung CLP-300. Tato fešanda se dá i v ČR pořídit za ceny od 5500 Kč s daní a dost možná je nejlevnější barevnou laserovkou na trhu. A já rovnou prozradím, že tiskárna dopadla v testu velmi dobře.

Dále mě zaujala také recenze myši Logitech MX610 na serveru Overclockers Club. Co že je na ní tak zvláštního? Testovaný kousek byl totiž určen výhradně pro leváky, kteří to mají s výběrem myši vždy těžké, pokud se tedy raději nenaučili používat myš pravou rukou.

"Od písku k procesoru" - i tak by se dal nazvat článek serveru Tom's Hardware Guide, který stručně popisuje všechny kroky při výrobě mikročipu. Tímto článkem dnešní přehled uzavírám. Na shledanou zase někdy příště.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama