shivering-isles-se-potyka-s-problemy
Novinka Shivering Isles se potýká s problémy

Shivering Isles se potýká s problémy

Zdeněk Šarman

Zdeněk Šarman

11. 4. 2007 00:00 2

Rozšíření k populární hře The Elder Scrolls IV: Oblivion pro PC způsobuje problémy.

Reklama

Rozšíření Shivering Isles přidává k už tak rozsáhlému hernímu prostředí Oblivionu další zemi k prozkoumání a současně slibuje i dalších 30 hodin herní zábavy, nové nestvůry, dungeony a questy. Bohužel se výrobci, společnosti Bethesda, připletl k určitě pozitivnímu obsahu i nepříjemný bug.

Výrobce potvrdil, že chyba ve hře opravdu existuje a že pracuje na jejím odstranění. Problém se objeví teprve po instalaci Shivering Isles a spočívá v tom, že hra generuje obrovský počet identifikačních čísel pro objekty ve hře a jakmile je přidělené místo pro tato čísla plné, nové objekty prostě ze světa zmizí, což může zapříčinit pád hry.

Shivering Isles se potýká s problémy
i Zdroj: PCTuning.cz

V závislosti na počtu snímků za sekundu, které je PC schopné vygenerovat, se problém objevuje někde mezi 50 až 120 hodinami herního času (počítáno společně s původní hrou). Čím více snímků za sekundu je PC schopno vygenerovat, tím rychleji hra spadne.

Společnost Bethesda už testuje fix, který by měl tento problém opravit. Jak se zdá, problém zasáhl pouze verzi pro PC, protože zatím neexistuje jediný hlášený problém s touto chybou, který by se objevil ve verzi pro konzoli Xbox 360.

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama