corel-vydal-wordperfect-beta
Novinka Corel vydal WordPerfect Beta

Corel vydal WordPerfect Beta

Stančík Martin

Stančík Martin

28. 2. 2007 00:00

Corel včera vydal betaverzi WordPerfect Lightning - kompaktnější verzi běžného balíku, který kombinuje online i offline funkce.

Reklama

Společnost říká, že jde o spojení produktů jako Google Writely, Adobe Reader, a Microsoft OneNote. Software má krásných 16 MB můžete jej jednoduše přenášet pomocí USB disků či vypálit na CD. Online služby k softwaru bude poskytovat Joyen, který nabízí například e-mail, kalendáře, adresáře a místo pro ukládání dat (uživatelé WordPerfectu dostanou 200 MB prostoru navíc).

"Sloučením desktopových a webových aplikací do aplikace WordPerfect Lightning, přichází Corel s něčím novým, co uživatelům umožní zvýšit produktivitu díky rychlejší a snadnější organizaci, shromažďování a sdílení dat," řekl Richard Carriere. Program je tvořen čtyřmi moduly. První z nich se jmenuje Navigator a pomáhá uživateli utřídit a zařadit jeho dokumenty, Viewer je pak umožňuje otevírat ve formátech Wordu, PDF a WordPerfect; Lighting Notes uživateli umožní zapisování jednoduchých poznámek a nakonec aplikace obsahuje Connector, který se spojuje s online službou Joyent.

Zdroj: Betanews

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama