jak-vypadaji-windows-mobile-6
Novinka Jak vypadají Windows Mobile 6

Jak vypadají Windows Mobile 6

Stančík Martin

Stančík Martin

10. 2. 2007 00:00 6

Pravdou je, že informace o nové verzi mobilních Windows nebyly až zas tak utajované, a tak vám přinášíme jedny z prvních fotografií.

Reklama

Dříve známy pod kódovým jménem Crossbow, WM6 jsou pokračovateli Windows Mobile 5 a nově nabízí synchronizaci s Windows Vista plus spoustu dalších funkcí. Takže co je nového? Pokud se podíváme na uživatelské rozhraní, vypadá velmi podobně jako u svého předchůdce.

U WM6 je historie hovorů umístěna na osobní stránce kontaktu, kam si můžete samozřejmě uložit i jiná čísla, webové adresy či připojit fotografii. Pro mobilní telefony bude Microsoft nabízet dvě verze operačního systému - Standard a Professional.

Na dalším obrázku vidíte vytáčení hovoru u druhé zmíněné verze. Pro PDA a další zařízení pak softwarový gigant vydá Pocket PC Edition.

Microsoft tvrdí, že s WM6 zažijete "nejvěrohodnější práci s Office" a těšit se můžete na novou verzi Outlooku. Nově se na e-mail můžete dívat i v HTML formátu a kliknout na odkazy v něm zmíněné. Pokud je ve zprávě telefonní číslo, můžete jej jedonduše vytočit.

Zdroj: ZDNet

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama