ebay-zveda-poplatky-slavi-uspech
Novinka eBay zvedá poplatky, slaví úspěch

eBay zvedá poplatky, slaví úspěch

Stančík Martin

Stančík Martin

4. 1. 2007 00:00 3

eBay včera potvrdila zvednutí poplatků za aukce s tím, že se na "Černý pátek" a "Kybernetické pondělí" o Vánocích stala internetovou aukční jedničkou.

Reklama

V dopise pro uživatele eBay šéf pro Severní Ameriku Bill Cobb oznamuje, že změny cen jsou nezbytné a jsou součástí pravidelného zhodnocení struktury eBay. Poplatky za vložení se u stupně v cenové kategorii 1-10 dolarů zvednou o pět centů. Konečný poplatek pak bude zvednut z tří procent na 3.25 procent pro aukce s konečnou hodnotou 25.01 dolaru až 1000 dolarů. Ceny u eBay Motors se zvednou následovně: poplatek za transakci u motorek stoupne z třiceti na čtyřicet dolarů, pro auta, nákladní vozy a přívěsy ze čtyřiceti na padesát dolarů.

"Myslíme si, že tyto změny jsou ještě přijatelné, byly posuzovány s velkým důrazem na naše zákazníky," řekl Cobb. "Tato opatření jsou výsledkem podrobné analýzy a věříme, že dobře poslouží k tomu, aby eBay a eBay Motors zůstaly stejně silné." Cobb také zveřejnil statistiky z vánočních svátků - na Černý pátek a tzv. Kybernetické pondělí byla aukce TOP webem s 7.5 a 5.6 miliony návštěvníky. Dále bylo řečeno, že by se šéf pro Severní Ameriku tento měsíc rád sešel s některými lidmi, kteří na eBay prodávají a prodiskutoval s nimi změny, které společnost plánuje v budoucnu.

Zdroj: Betanews

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama