intel-setri-bude-mene-idf
Novinka Intel šetří - bude méně IDF

Intel šetří - bude méně IDF

Lukáš Fiala

Lukáš Fiala

23. 11. 2006 00:00 6

Letos započal největší výrobce procesorů "pěrestrojku", jejímž účelem je snížit výdaje společnosti. Není divu, že škrty se dotknou i konferencí Intel Developer Forum.

Reklama

Za rok 2006 Intel uspořádal celkem 9 IDF, jedno z toho také v Praze. Jenže, přestože vstupné není zdaleka zdarma, tyto akce vyjdou Intel docela draho: proslýchá se, že například jarní Intel Developer Forum, které se konalo v San Francisku, stálo více než 3 miliony dolarů a menší IDF vyšly na něco kolem jednoho milionu. Rozpočet na IDF se tedy sníží, ale naštěstí akce nezanikne, jako se to stalo s E3.

Od příštího roku se Intel zaměří na tři hlavní konference, které budou jako kompenzace těch zrušených posíleny. Budou to Peking (17.-18. dubna), San Francisko (18.-20. září) a Taipei (15.-16. října). Nejvýznamnější z nich bude jarní IDF v Pekingu. Jarní IDF se od svého založení zatím vždy konalo v Kalifornii a tato tradice tedy bude porušena. Jen pro zajímavost, v letech 1998 a 2001 to bylo San Jose, v letech 1999 a 2000 v Palm Springs a od roku 2001 do roku 2006 v San Francisku.

Zdroj: TGDaily

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama