playstation-3-a-perlicky-z-ebay
Novinka Playstation 3 a perličky z eBay

Playstation 3 a perličky z eBay

Lukáš Fiala

Lukáš Fiala

22. 11. 2006 00:00 6

Na aukční síni eBay je k mání kolem 13 tisíc Playstationů 3 a někteří uživatelé uvádějí opravdu zajímavé důvody, proč koupit zrovna od nich, a nasazují ještě zajímavější ceny. Server TGDaily sestavil hitparádu 10 nejlepších inzerátů.

Reklama

10.: Kupte si PS3 od celebrity
"Jestli žijete v Portlandu ve čtvrti Metro, víte kdo jsem. Jsem ten chlapík koho jste viděli stát ve frontě u Best Buy na Airport Way. Byl jsem tam od pondělí od 10 hodin večer do pátku do osmi do rána; bylo to úžasné. Jistě vidíte, že eBay je přesycen nabídkami PS3ek. Proto tenhle balík neprodám za míň než $5000."
Cena: $5000

9.: Věnujte dětem stipendium
"Tuhle dražbu jsem založil aby přispěl do 'univerzitního fondu' pro mé děti. Mám 4 nádherné děti a chci jim zajistit dobrou budoucnost."
Cena: $1,000,000

8.: Auto zdarma
"Navíc bonus: BMW 540i r.v. 1994, barva Oriental Blue, interiér ve světle šedé kůži. Urychlí každou cestu! Najeto 134 tisíc mil. Jezdí výborně!"
Cena: $9500

7.: Přispějte na charitu
"Spolupracuji s organizací jménem Younglife které věnuji 90% peněz. Pro sebe si nechám 10%, $5000. Za tyto peníze se se ženou přestěhujeme do Arizony."
Cena: $50,000

6.: Nechte si PS3 doručit od Santa Clause, paní Clausové a čtyř elfů
"Osobně doručíme balík do domu zájemce s nejvyšší nabídkou, kdekoliv na světě, ráno o Vánocích (myšleno 25.12.). Budeme převlečeni jako Santa Claus s paní Clausovou & 4 elfové. Kontaktovali jsme celosvětovou zpravodajskou společnost, aby natočili reportáž tohoto vánočního rána. Určitě to bude velký okamžik pro vás a vaši rodinu a jsme odhodláni uspořádat vám ty nejnezapomenutelnější Vánoce."
Cena: $1,750,000

5.: Jeden Playstation 3 a k tomu Wii pro každou televizi v domě
"Pět 60GB PS3 a jeden 20GB PS3, za 14 tisíc dolarů nebo nejvyšší nabídku. Za $12,000 a více dostanete zdarma 6 Wii a 6 TMX."
Cena: $12,000

4.: Mějte dobrý pocit z nejdražší PS3 na světě
"Budete mít právo se chlubit. Můžete říct, že jste utratili X dolarů za PS3. Tahle aukce vás dostane do večerních zpráv. Budete celosvětově známí."
Cena: $125,000

3.: Financujte večeři k Díkuvzdání
"Pomozte mi, abych si mohl dovolit krocana nacpaného kachnou, nacpaného kuřetem, zabaleného ve slanině, plného domácí nádivky a sýru. Zní to chutně. Chci takového, a chci pozvat Stephena Colberta na večeři! Ať se to stane!"
Cena: $5700

2.: Umožněte někomu filmovou kariéru
"Já a můj bratr se chceme stát filmovými scénáristy/režiséry a tahle dražba nám má pomoci to uskutečnit."
Cena: $25,000

A první místo získává:
1.: Někteří prodejci PS3 jsou příliš přecitlivělí
"Proč bych měl poslouchat všechno to špatné, co na mě ostatní házejí? Proč bych měl snižovat cenu na základě toho, co si myslí deset ostatních lidí? Kdo si myslí že jsou, že mi říkají co mám dělat? Pokud vím, žiju v zemi plné nadějí a snů. Jsem hrdý na to že žiji v zemi s takovou svobodou. Proč bych se měl vzdávat svých nadějí, svých snů, své svobody, protože lidé jen chtějí někoho ranit! Takže překročím své vlastní meze a udělám co chci udělat. Nejsem chamtivý, ani nuzný. Jak jsem řekl, tohle je svobodná země takže si můžu dělat co chci. Ať už se tahle věc prodá za milion dolarů nebo dolar, jsou to jenom peníze. A ano, nakonec tohle je taky jenom hračka s cenou $599."
Cena: $1,000,000

Když už mluvíme o Playstationu 3, Sony se oficiálně vyjádřilo k problému s upscalováním (respektive jeho nefunkčnosti). Zástupce Sony Computer Entertainment America (SCEA) slíbil serveru GameDaily BIZ, že chyba bude opravena softwarovým patchem. Neřekl ale, kdy se tomu tak stane.

Zdroj: TGDaily

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama