microsoft-bude-uzivatele-presvedcovat-k-prechodu-na-nove-office
Novinka Microsoft bude uživatele přesvědčovat k přechodu na nové Office

Microsoft bude uživatele přesvědčovat k přechodu na nové Office

Stančík Martin

Stančík Martin

21. 11. 2006 00:00 9

Microsoft prohlásil, že se bude snažit uživatele přesvědčit o kvalitách kancelářského balíku Office 2007. A nepůjde prý o lehký úkol...

Reklama

Office, světový nejpopulárnější kancelářský balík, obsahuje Word, Excel, Outlook, PowerPoint a další známé aplikace. "Jedním z našich největších úkolů...bude přesvědčit lidi, že novou verzi potřebují," řekl Chris Capossela ze softwarového gigantu. Byznysová verze Office 2007 se bude prodávat od třicátého listopadu, tedy stejný den, jako operační systém Windows Vista.

"Náš model vám samozřejmě umožní i další používání Office 2003 - jejich platnost nevyprší," Capossela z Microsoftu. Mnoho velkých firem Office 2007 obdrží v rámci svých IT kontraktů, avšak malé společnosti a jednotliví zákazníci si jej budou muset pořídit z vlastní iniciativy.

Microsoft bude uživatele přesvědčovat k přechodu na nové Office
i Zdroj: PCTuning.cz

Na světě je nyní asi 400 milionů uživatelů Office a více než 40 milionů lidí používá open-sourcový produkt OpenOffice.org. "Jedním z největších důvodů, proč přejít na novou verzi je zcela přepracované prostředí, které vám umožní dostat více za kratší dobu a s nižším úsilím," dodal Caposella. Podle výzkumů si lidé na nové prostředí však zvyknou velmi rychle.

Zdroj: BBC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama