ps3-v-japonsku-jiz-zitra
Novinka PS3 v Japonsku již zítra

PS3 v Japonsku již zítra

Stančík Martin

Stančík Martin

10. 11. 2006 00:00 6

Dlouho očekávaná herní konzole nové generace od Sony PlayStation 3 se v Japonsku začne prodávat již zítra.

Reklama

Věrní fanoušci již ode dneška stojí před obchody a čekají "na tu svou" - Sony pro Japonsko v první várce uvolnilo na 100 000 konzolí. PlayStation 3 se v zemi bude prodávat ve dvou konfiguracích. Dražší verze s 60 GB pevným diskem a wi-fi zde bude stát v přepočtu 270 liberů. Levnější verzi s 20 GB diskem bez wi-fi pak Japonci pořídí za 222 liber. Evropské ceny budou s největší pravděpodobností vyšší.

PS3 v Japonsku již zítra
i Zdroj: PCTuning.cz

Obě verze budou obsahovat bezdrátový ovladač, Blu-ray mechaniku a uživatelé budou mít bezplatný přístup na PlayStation Network, kde mohou soupeřit s jinými hráči, Sony předpokládá, že při spuštění bude dostupných pět titulů jako Ridge Racer 7, Mobile Suit Gundam: Target in Sight, Genji a Resistance: Fall of Man. Agentury již nyní informují, že Japonci před obchody stojí dlouhé fronty. "Kvalita obrazu je parádní, jeden by ani nevěřil, že se nejedná o film," prohlásil hráč Hisafumi Funato.

PlayStation 3 se měl na trhu objevit již na počátku tohoto roku, avšak nastaly problémy s dodáváním komponentů. Do Evropy se konzole dostane až v květnu 2007. A v USA pak k 17. listopadu bude dostupných asi 400 000 kusů. Sony si je i přesto jisté, že do konce května 2007 prodá na šest milionů PS3.

Zdroj: BBC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama