potvrzeno-windows-vista-i-zdarma
Novinka Potvrzeno: Windows Vista i zdarma

Potvrzeno: Windows Vista i zdarma

Stančík Martin

Stančík Martin

25. 10. 2006 00:00 12

Microsoft včera potvrdil, že bude nabízet operační systém Windows Vista zdarma nebo s výraznou slevou pro zákazníky, kteří si nyní koupí nové počítače. Zkrátka nepřijdou ani uživatelé Office 2003, kteří budou moci upgradovat na Office 2007.

Reklama

Zapojit do programu se mohou lidé, kteří si pořídí nové PC mezi 26. říjnem a 15. březnem 2007. Zda dostanete Vistu zcela zdarma nebo se slevou bude záležet na verzi operačního systému, ze kterého upgradujete. Ve Spojených státech bude přechod z Windows XP Media Center Edition 2005 na Windows Vista Home Premium a z Windows XP Professional, Windows XP Tablet PC Edition a Windows XP Professional x64 Edition na Windows Vista Business (64) za nepatrný poplatek.

Upgrade z Windows XP Home Edition  na Windows Vista Home Basic a Windows Vista Home Premium vyjde na 49 a 79 dolarů, o čemž jsme informovali již dříve. Novinkou je, že vlastníci Office 2003, kteří by chtěli přejít na Office 2007 tak budou moci učinit pouze za cenu poštovného a balného. Zákazník pak obdrží kupon, který mu slevu zajistí. "Díky tomuto programu si můžete koupit počítač s Windows XP a přejít na Vistu, jakmile bude dostupná," řekl Nick White z Microsoft. Zatím se do programu zapojilo mnoho výrobců PC po celém světě, není však jasné, zda budou nabídky platit i u nás.

Zdroj: Betanews

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama