office-2007-si-stahlo-pres-tri-miliony-lidi
Novinka Office 2007 si stáhlo přes tři miliony lidí

Office 2007 si stáhlo přes tři miliony lidí

Stančík Martin

Stančík Martin

29. 7. 2006 00:00 12

Tři měsíce od vydání Office 2007 Beta 2, si tento kancelářský balík stáhlo přes tři miliony lidí, uvedl včera Microsoft.

Reklama

Podle Betanews za to může i fakt, že se softwarový gigant rozhodl za stažení produktu vybírat 1.50 až od druhého srpna. Hlavní produkty Office 2007 mají 550MB, kompletní balík pak 2GB - s obrovským zájmem tak byla síť Microsoftu velmi vytížená. Microsoft tvrdí, že zájem ze strany uživatelů o druhou betaverzi předčil očekávání o pět set procent, a tak se rozhodl v budoucnu vybírat malé poplatky.

Mluvčí Microsoftu však říká, že společnost neplánuje vybírat poplatky za betaverze dalších programů a uživatelé Office 2007 Beta 2 nebudou platit za tzv. "Technical Refresh", jenž je očekáván v následujících týdnech.

"(Ta částka) by se dala přirovnat k poplatku za dodání disku DVD s betaverzí Office," řekl mluvčí. "Jiná možnost by byla prostě síť vypnout...My však i nadále vidíme silný zájem o stažení a chceme betu novým uživatelům dopřát." Webové demo, kde si lidé mohou vyzkoušet funkce nového kancelářského balíku, bez toho, aby jej stahovali, zůstane na stránkách Microsoftu zdarma přístupné i nadále.

Zdroj: Betanews

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama