aplikace-private-folder-se-setkala-se-spatnou-odezvou
Novinka Aplikace "Private Folder" se setkala se špatnou odezvou

Aplikace "Private Folder" se setkala se špatnou odezvou

Stančík Martin

Stančík Martin

11. 7. 2006 00:00 9

Kritici tvrdí, že nový software od Microsoftu, který vám umožní vytvoření soukromého adresáře ve Windows, není domyšlený do konce.

Reklama

Pomoc programu Private Folder 1.0, který můžete stáhnout po té, co ověříte legálnost svého operačního systému pomocí Windows Genuine Advantage Program, umožňuje vytvořit na pevném disku adresář chráněný heslem.

Odezva k programu však nebyla příliš pozitivní. "Údajně bezpečnostní program, ke kterému není dostupná žádná podpora? Se vší úctou, kdo s tím sakra přišel a proč?," napsal například uživatel "Drew" v pondělí na MSNBlog.

Pokud uživatel ztratí heslo, Microsoft - nebo administrátor - se k datům již nedokáže nijak dostat, na což si mnoho lidí také stěžuje. Vývojář Greg Duncan pak dodává, že jej znepokojuje fakt, že aplikaci může použít kdokoli. "Jako rodič nechci, aby přede mnou můj syn na jakémkoli počítači v domě cokoli skovával," napsal ve svém blogu a dodal, že počítá s tím, že někteří budou jeho tvrdý postoj kritizovat. "Velmi dobře však znám temnou stránku internetu," říká Duncan v narážce (nejen) na warezové stránky.

Zdroj: Betanews

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama